دردهای قفسه سینه را جدی بگیرید

mousavi
فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف بیش‌ازحد فست فودها، استرس، عدم تحرک بدنی، رواج دخانیات، فراموش‌شدن ورزش و عوامل ژنتیکی از عوامل افزایش بیماری‌های قلبی است.

محمدحسین ماندگار در این گفت‌وگو گفت: جوان‌هایی که دارای افزایش وزن و همچنین دیابت و فشارخون کنترل نشده هستند، بیشتر در معرض بیماری‌های قلبی قرار دارند.

وی درباره علائم سکته‌های قلبی گفت: یکی از علائم سکته قلبی شروع درد قفسه سینه است که این درد قفسه سینه می‌تواند متنوع باشد و گاه به شکل درد زیر جناق سینه یا ریشه گردن و دست‌ها به‌ویژه دست چپ و این درد گاهی همراه باحالت تهوع و عرق ریزی است. البته بیماران دیابتی از این علائم مستثنی هستند و در هنگام بروز سکته قلبی هیچ دردی را احساس نمی‌کنند.

ماندگار گفت: مردم عمدتاً بیماری‌های قلبی را با دردهای معده و مسائل گوارشی اشتباه می‌گیرند و با درد سر دل به پزشک مراجعه می‌کنند. هر دردی در قفسه سینه مشکل قلبی نیست و ممکن است به دلایل بسیار مختلفی ایجادشده باشد اما توصیه می‌شود به دلیل اهمیت بیماری‌های قلبی هر درد در قفسه سینه جدی گرفته شود.

این فوق تخصص جراحی قلب و عروق افزود: برای کمک به شخصی که دچار حمله قلبی شده تا رسیدن به مراکز درمانی می‌توان از قرص‌های زیر زبانی و آسپرین 325 میلی‌گرم استفاده کرد و با آرامش دادن به بیمار و کنترل فشارخون وضعیت وی را بهبود بخشید.

منبع: خبرگزاری فارس

مطلب مرتبط:

درد در این نواحی نشانه بیماری قلبی است+توضیح دکتر منوچهر قارونی

از کجا بفهمیم درد قلبـی اسـت یا گوارشی؟

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ