آنچه هم دختران جوان باید بدانند هم پیرمردها!

meysam
در مورد سلامت مثانه چیزی می‌دانید؟ می‌دانید بهترین عادت برای داشتن مثانه‌ای سالم چیست؟ آیا تصورات عمومی در مورد سلامت مثانه پایه و اساس علمی دارد؟ چه زمانی به دستشویی می‌روید؟ وقتی از خانه خارج می‌شوید از خودتان می‌پرسید: «حالا به دستشویی بروم یا اینکه وقتی به مقصد رسیدم؟» اینها سوالاتی است که ممکن است خیلی روزها شما هم با آنها سروکار پیدا کنید، اما بهترین پاسخ این سوال چیست؟ دکتر الیزابت فارل، متخصص زنان و عضو مرکز پژوهش سلامت زنان در جین هیل در این مورد می‌گوید: «خیلی مهم است که بگذارید مثانه‌تان عملکرد طبیعی خودش را داشته باشد.

مجله سیب سبز: در مورد سلامت مثانه چیزی می‌دانید؟ می‌دانید بهترین عادت برای داشتن مثانه‌ای سالم چیست؟ آیا تصورات عمومی در مورد سلامت مثانه پایه و اساس علمی دارد؟ چه زمانی به دستشویی می‌روید؟ وقتی از خانه خارج می‌شوید از خودتان می‌پرسید: «حالا به دستشویی بروم یا اینکه وقتی به مقصد رسیدم؟» اینها سوالاتی است که ممکن است خیلی روزها شما هم با آنها سروکار پیدا کنید، اما بهترین پاسخ این سوال چیست؟ دکتر الیزابت فارل، متخصص زنان و عضو مرکز پژوهش سلامت زنان در جین هیل در این مورد می‌گوید: «خیلی مهم است که بگذارید مثانه‌تان عملکرد طبیعی خودش را داشته باشد. شما زمانی باید به دستشویی بروید که مثانه‌تان به شما علامت داده باشد.» شاید فکر کنید مراجعه پیاپی به دستشویی و خالی کردن مثانه به دفعات زیاد باعث بهبود عملکرد کلیه‌ها و مثانه‌ شما می‌شود اما دکتر فارل می‌گوید این تفکر که تفکر بسیاری از مردم جامعه است، درست نیست: «اگر به کرات و به فواصل کوتاه دستشویی بروید و ادرار کنید یعنی نگذارید که مثانه‌تان پر شود، درنهایت اینگونه خواهد شد که با پرشدن اندک مثانه نیاز به مراجعه به دستشویی را حس خواهید کرد.»‌

در ادامه در صفحه مجله سیب سبز می‌خوانید:

خودتان را زجر ندهید

اما دکتر جوان کارول، متخصص اورولوژی در بیمارستان «سنت جوزف نیویورک» یک نکته مهم دیگر را تذکر می‌دهد: «اینکه گفته می‌شود زنان تنها پس از آنکه مثانه‌شان پر شد باید به دستشویی بروند، اصلا به این معنا نیست که باید صبر کنند تا مثانه‌شان حتی بیشتر از حدمعمول پر شود، در واقع این رفتار به مثانه ضرر می‌رساند، اینکه حتی بعد از علامت دادن مثانه ادرار را تخلیه نکنیم و همه‌چیز را به لحظه آخر واگذار کنیم باعث می‌شود مثانه خاصیت اتساع و قدرت عضلانی و توان انقباضی مناسب خود را از دست بدهد، درچنین وضعیتی احتمال ابتلای مثانه به عفونت و احتمال بروز عفونت‌های دستگاه تناسلی هم بالا می‌رود، ا‌گر این رفتار ادامه پیدا کند ممکن است فرد دچار بی‌اختیاری ادراری شود یا اینکه تخلیه مثانه او به طور کامل به زمان بسیار بیشتری از حد معمول نیاز داشته باشد.»

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ