نکات مهم تغذیه ای از منظر طب سنتی

mousavi
مصرف موادغذایی با مصلحات آن از بروز بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند همچنین افراد با دانستن مصلح هر ماده غذایی می‌توانند از ضررهای احتمالی مواد غذایی خود را ایمن کنند

ناصر رضایی‌پور دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد: مصرف شیر به‌تنهایی در هنگام ناشتا مناسب نیست و باعث تولید مواد ناباب در معده می‌شود, شایسته است که گرم‌مزاجان شیر را با شکر و سردمزاجان شیر را با عسل مصرف کنند، بنابراین بهتر است که مصرف دل گوسفند همراه با موادی همچون آویشن, زیره, فلفل یا گلپر باشد. خواباندن آن در روغن کنجد و کباب کردن آن توصیه می‌شود.

به‌گفته وی مصرف پسته و بادام, فندق, گردو, نارگیل و نخودچی به‌ویژه اگر با شکر آسیاب شود برای افزایش میل و قوای جنسی مناسب است. همچنین انواع ماهی دارای طبیعت سرد و تر هستند و بهتر است سردمزاجان ماهی را با روغن کنجد, آویشن, زنجبیل و ادویه‌های گرم طبخ کنند.

رضایی‌پور ادامه داد: نوشیدن آب به‌هنگام ناشتا بین خواب, پس از خواب, پس از ورزش, بعد از نزدیکی جنسی, همراه با غذا یا با کمی فاصله با غذا اعضای داخلی بدن را ضعیف می‌کند و عملکردهای آن را کاهش می‌دهد. همچنین زرده تخم‌مرغ عسلی مقوی قلب و مغز است و در افراد گرم‌مزاج به‌تنهایی و در سردمزاجان با کمی دارچین یا زنجبیل مصرف کنند. زرده تخم‌مرغ عسلی برای تقویت نیروی جنسی و برای کسانی که خون زیادی از دست داده‌اند بسیار مفید است. همچنین تخم‌مرغ به‌ویژه سفیده آن برای سردمزاجان و کسانی که معده ضعیف دارند, نامناسب است و باید با نمک و فلفل خورده شود.

منبع: تسنیم

مطلب مرتبط:

توصیه های تغذیه ای طب اسلامی برای فصل پاییز

مصلحات هر مواد غذایی چیست؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ