تحقیر کودکان چه تأثیری بر رفتار آن‌ها دارد؟

پدر و مادر باید بدانند ‌فرزندان آنها‌ ترکیب‌های ژنتیکی خود‌شان هستند و همان‌طور که خوبی‌های آنها را دارند، ضعف‌های‌شان را هم به ارث برده‌اند.

برخی از حقارتها ریشه در دوران کودکی انسان و تربیت غلط او دارد، چون فرد در کودکی تحقیر شده حالا با احساس «من بد هستم» زندگی میکند. بعضی از والدین به اشتباه فکر میکنند برای بهتر شدن فرزندشان باید دائماً او را سرزنش کنند، به او سرکوفت بزنند و او را با دیگران مقایسه کنند. آنها با نیت بدی این کار را نمیکنند، ناآگاهی دلیل این رفتار آنها است، غافل از اینکه این کار آنها باعث پایینآمدن اعتماد به نفس فرزند و ایجاد احساس حقارت در او میشود و این حقارت در قالب رفتارهای مختلفی بروز پیدا میکند که یکی از آنها همین غیبت کردن است. پدر و مادر باید بدانند فرزندان آنها ترکیبهای ژنتیکی خودشان هستند و همانطور که خوبیهای آنها را دارند، ضعفهایشان را هم به ارث بردهاند. والدین باید این حس را به آنها القا کنند که «تو خوب هستی و میتوانی از این بهتر هم باشی.» حرکت پدر و مادر باید در جهت «اعتلای شخصیت» فرزند باشد، نه تخریب شخصیت او.

پدر و مادر باید بدانند فرزندان آنها ترکیبهای ژنتیکی خودشان هستند و همانطور که خوبیهای آنها را دارند، ضعفهایشان را هم به ارث بردهاند. والدین باید این حس را به آنها القا کنند که «تو خوب هستی و میتوانی از این بهتر هم باشی.» حرکت پدر و مادر باید در جهت «اعتلای شخصیت» فرزند باشد، نه تخریب شخصیت او.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ