روش کرایو لیپولیز چه روشی است؟

zahra
دکتر ظهراب شکور، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی: کرایولیپولیز نیز روش جدیدی است که هنوز باید درباره فواید و مضرات آن تحقیقات زیادی انجام شود. متاسفانه در ایران بدون آنکه بررسی کاملی از نتیجه نهایی این روش در مراکز علمی صورت گرفته باشد، در بعد تجاری، تبلیغات گمراه کننده ای انجام می شود و افرادی را جذب خود می کند.

دکتر ظهراب شکور، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی:

کرایولیپولیز نیز روش جدیدی است که هنوز باید درباره فواید و مضرات آن تحقیقات زیادی انجام شود. متاسفانه در ایران بدون آنکه بررسی کاملی از نتیجه نهایی این روش در مراکز علمی صورت گرفته باشد، در بعد تجاری، تبلیغات گمراه کننده ای انجام می شود و افرادی را جذب خود می کند. این افراد نه تنها نتیجه نمی گیرند بلکه دچار عوارضی بسیار بیشتر از مشکل اولیه خود می شوند. به همین دلیل، توصیه نمی کنیم قبل از اینکه این روش به اثبات علمی برسد مورد استفاده عام قرار بگیرد و هنوز زود است که درباره نتیجه این روش قضاوت کرد.

چطور انجام می شود؟

در روش کرایو لیپولیز با سردکردن داخلی بافت چربی، کاری می کنند که سلول های چربی منهدم شوند و مرگ سلولی اتفاق بیفتد، در نتیجه چربی جذب بدن می شود. اما هنوز ثابت نشده آیا نتیجه این روش در مقایسه با لیپوساکشن مزیتی دارد یا نه.

اول رژیم غذایی، بعد لیزر

وقتی دریافت انرژی از میزان انرژی مصرفی در بدن بیشتر باشد، مازاد آن به شکل چربی در بدن تجمع پیدا می کند.تجمع مقداری چربی زیر پوست باعث زیبایی آن می شود، اما اگر چربی از حد طبیعی بیشتر شود، دور اندام های حیاتی جمع می شود و باعث پیری زودرس ارگان های داخلی و زمینه ساز سکته های قلبی و مغزی خواهد شد.چربی ها در برخی نقاط بدن بیشتر تجمع می یابند که از آن جمله می توان به باسن، پهلوها، شکم، بازوها و غبغب اشاره کرد. در صورتی که چاقی طولانی شود، چربی در صورت هم تجمع می یابد. وقتی کسی رژیم لاغری دارد، شاید چربی بدنش کاهش یابد، اما غلاف روی آن (یعنی پوست) وقتی کش آمد و بزرگ شد، با لاغر شدن کوچک نمی شود! پس دلیل افتادگی پوست، تغییر مکرر وزن (لاغر و چاق شدن) و کاهش و افزایش چربی است.

برخی افراد فکر می کنند با پول می توان همه مشکلات را حل کرد اما این تصور اشتباه است. در گذشته افراد چاق به پزشک مراجعه می کشیدند و بدون آنکه زحمتی به خود بدهند، روی تخت دراز می کشند تا لیپوساکشن شوند و پزشک با دستگاه، چربی را خرد کند و بیرون بکشد، اما احتمال داشت رگ سوراخ شود و مقداری از چربی وارد خون و باعث آمبولی، سکته مغزی و قلبی شود. بنابراین به دلیل ریسک بالا، امروزه پزشکان و بیماران میلی به انجام آن ندارند.

برای درمان پایدار چربی های اضافی بدن، باید ورودی انرژی را کاهش داد و با رژیم غذایی مناسب و فعالیت های ورزشی، چربی اضافه را سوزاند.

بعد از شش ماه تا یک سال ضمن آنکه شیوه زندگی خود را اصلاح کرده اند، مازاد چربی ها را که با ورزش و رژیم از بین نمی رود، مثل چربی دو طرف باسن یا پهلوها یا غبغب، با نظر پزشک از طریق لیزردرمانی (رادیوفرکوئنسی یا لیپولیز) می توانند از بین ببرند. گاهی هم لازم است از هر دو روش استفاده شود.

البته فراموش نکنیم نباید انتظاراتی بیش از واقعیت داشته باشیم. با این روش های درمانی هم هرگز اندام شما همانند مدل های معروف نخواهد شد.

دکتر ظهراب شکور، فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی: 

عضو انجمن جراحان پلاستیک ایران ، انجام اعمال جراحی و زیبایی: بینی، پلک، ابرو، لیفت صورت، سینه، شکم، ران، انواع پروتزها، لیپوساکشن، لیپولیزر، تزریق ژل، بوتاکس و چربی

آدرس و تلفن تماس جهت ارتباط با مطب دکتر ظهراب شکور:

آدرس: سعادت آباد- بالاتر از میدان کاج- نبش بن بست 4- ساختمان امیرکبیر- طبقه سوم- واحد11 

 تلفن: 02122061158

وب سایت: dr-shakour.com

dr.zshakour

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ