رسیدن به محبوب‌ چه بلایی سر عشق‌مان می‌آورد؟

zahra
رابطه خوب رابطه‌ای‌ست که هم هیجان داشته باشد، هم صمیمیت و رفاقت داشته باشد و هم زن و مرد به هم متعهد باشند. اکثر مردم زمانی احساس می‌کنند عاشق‌اند که دلشان به تاپ‌تاپ بیافتد و هیجان‌های زیادی را تجربه کنند

رابرت استرنبرگ از بزرگترین دانشمندان حوزه روابط عاطفی است و حرفهایش را خیلیها  بهکار بستهاند و نتیجه گرفتهاند. دکتر استرنبرگ معتقد است، رابطه خوب رابطهایست که هم هیجان داشته باشد، هم صمیمیت و رفاقت داشته باشد و هم زن و مرد به هم متعهد باشند. اکثر مردم زمانی احساس میکنند عاشقاند که دلشان به تاپتاپ بیافتد و هیجانهای زیادی را تجربه کنند و لذا وقتی هیجانات بهطورطبیعی بعد از مدتی افت میکند، میپندارند که بنزین عشقشان ته کشیده است! استرنبرگ به ما یاد میدهد که چگونه اعتیاد هیجانی پیدا نکنیم؛ وگرنه با افت هیجانات یک ارتباط میرویم سراغ ارتباطی جدید و همینطوری دچار هرجومرج عاطفی میشویم.

بزرگترین هیجان یک رابطه عاطفی، بخش هیجانات جنسی است. ما رابطه جنسی را کجا میآموزیم؟ مدرسه؟ والدین؟ دانشگاه؟ متاسفانه یکی از مهمترین سوالات زندگی ما توسط کسانی پاسخ داده میشود که معمولا مثل خود ما با آزمون و خطا چیزی یاد گرفتهاند؛ یعنی یک تشکیلات علمی منسجم نبوده که سوالات جنسی نوجوانان و جوانان را پاسخ دهد و لذا میبینید که نوجوانی پر از عطش و سوالات جنسی، پاسخ سوالات خود را از بازار سیاه اطلاعات بهدست میآورد و با همین اطلاعات غلط غولوط، پسفردا ازدواج میکند و در رابطه جنسی زناشویی به بحران میرسد…

بسیاری از زنان وشوهران جوان ما مساله حل نشده جنسی دارند؛ بسیاری از زوجهای ما خواهر و برادر شدهاند؛ میل جنسی میان این زوجها درست ارضا نشده، موجب اختلالات رفتاری درآنها میشود. ممکن است عصبانی شوند، همسر شاکی باشد اما غیرمستقیم رفتار کند و مثلا با  بچهها بدرفتاری کند و احساس بیارزشی او را فرا بگیرد… خیلیها سراغ ماهواره و فیلمهای نامناسب میروند، بعضیها متاسفانه چشمانی حریص را به شکار در جامعه میفرستند… خلاصه میل جنسی درست ارضا نشده، مانند اژدها مردم را بهخطر میاندازد…

اولین توصیه من ایناست که با مشورت متخصصان، دانش جنسی صحیح را بیاموزید و مراقب افت عملکرد جنسی با همسرتان باشید. دومین توصیه من ایناست که وقتی خیالتان از بخش جنسی رابطه زناشویی تا حدی راحت شد، حال میتوانید به سایر هیجانات یک ازدواج عاشقانه بپردازید.

کلاس رابطه عاطفی:

 بازی: زن و شوهر خوب است کودک درون خود را با بازی، شاداب نگه دارند:

 پازل درست کردن مشترک

  بازیهای کارتی

  بازیهای سرگرمی دستهجمعی مثل پانتومیم

بازیهای مشترک رایانهای که نهتنها به همسران حس خوبی میدهد، بلکه به ایجاد فضای مشترک بین شما و فرزندانتان نیز کمک میکند.

فیلم و کتاب:  فیلمهای  خیلی خوبی در بازار  است که هم نشاط افزاست و هم آموزنده. داشتن یک برنامه منظم هفتگی که همه اهل خانه دور هم بنشینند (میتوانید از زوجهای مناسب دیگر نیز دعوت کنید تا به شما بپیوندند) و فیلمی ببینند و بعدش دقایقی دربارهاش تحلیل و هم فکری کنند، ما را از زیر فشار کاری روزافزونمان میرهاند.

سورپریز ایام خاص: مثلا برای شب تولدش، کادویی خاص بگیرم یا در سالگرد آشناییمان یا…

 در طول روز با پیامک و تماسهای کوتاه، حالی از همسرتان بپرسید و البته مراقب باشید که فکر نکند دارید او را کنترل میکنید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ