آیا بالون معده در درمان چاقی موثر است؟

بالون معده ، درمان چاقی

گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است. تمامی تبلیغات در مورد بالون معده به عنوان یک روش آسان برای درمان چاقی گمراه کننده هستند. قدم اول برای درمان چاقی، رژیم درمانی است که در اغلب موارد ناموفق است و معمولا افراد چاق نمی توانند رژیم غذایی خود را رعایت کنند از طرفی تجویز داروهای لاغری برای این افراد تنها می تواند 10 درصد از مشکل این افراد را حل کند بنابراین بیماران به عمل جراحی معده یا بالون معده روی می آورند.

چه کسانی کاندید مناسب بالون هستند؟

بالون معده تنها در زمانی برای بیمار گذاشته می شود که فرد کاندید عمل جراحی است و در مواردی است که بیمار فوق العاده چاق است و دکتر جراح توصیه به کاهش وزن وی قبل از عمل جراحی می کند تا جراحی رضایت بخش باشد. بنابراین بیماران باید بدانند گذاشتن بالون یک روش موقتی برای کاهش وزن است که و نباید بیشتر از 6 ماه در معده فرد مریض باشد بنابراین تمامی تبلیغاتی که از بالون معده برای درمان چاقی به عنوان یک روش راحت نام برده می شود گمراه کننده هستند و چنین نیست. دو نوع بالون معده داریم یک نوع بالون هوا و نوعی دیگر بالون آب است که معمولا هوا یا آبی که در بالون ها وارد می کنیم بین 500 تا 800 سی سی است که از طریق آندوسکوپی وارد معده می شود.

عوارض گذاشتن بالون چیست؟

یادمان باشد گذاشتن بالون عوارضی دارد که یکی از مهمترین مشکلات آن بروز حالت تهوع طی 72 ساعت است به دلیل اینکه مکانیزم عمل بالون این است که وقتی گنجایش معده را کم می کند فرد دچار سیری زودرس می شود. گذاشتن بالون معمولا باعث می شود فرد 30 تا 35 درصد کاهش وزن داشته باشد اما به دلیل عوارضی مثل تهوع و حتی ایجاد زخم در اثر جاگذاری نامناسب بالون و یا حرکت بالون به طرف پایین در صورتی که خوب تعبیه نشده باشد راه عبور معده بسته می شود و بیمار هرچه می خورد دچار استفراغ شدید بعد از غذا خوردن می شود. بنابراین روی هم رفته جایگاه بالون در کاهش وزن محدود است و اثرات آن به صورت گذرا است و زمانی که بالون برداشته می شود وزن می تواند به تدریج به حالت اولیه برگردد مگر اینکه بیمار برای عمل جراحی کوچک کردن معده کاندید شود. دکترناصر ابراهیمی دریانی

منبع:salamatnews.com

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ