اگزمای سبوره

تعریف:

 

درمان:

نوع درمان این بیماری بستگی به این دارد که کدام قسمت از بدن درگیر شده باشد. همچنین، نوع درمان وابسته به سن بیمار نیز است.

پیشگیری:

چون علت آن هنوز کاملا مشخص نیست نمی‌توان پیشگیری خاصی برای آن توصیه کرد البته مصرف برخی غذاهای محرک مثل ادویه ها که تحریک را افزایش می دهند می توانند زمینه ساز بروز یا تشدید بیماری باشند.

عوامل:

علت آن کاملاً شناخته نشده است. درماتیت سبورئیک با درمان جهت از بین بردن قارچهای موجود روی پوست انسان که روی پوست انسان همه وجود دارد بهتر می شود و این نکته مطرح کننده این احتمال است که قارچهای مخمری پوست در ایجاد این بیماری دخالت دارند.

علائم:

این بیماری با التهاب پوست سر یا صورت به شکل پوسته یا فلس که در سطح پوست پخش می شوند، خود را نشان می دهد .یکی ازتجربیات شایع، خارش زیاد مناطق تحت تاثیر بیماری است که خود باعث التهاب ودر نتیجه قرمزشدن آن منطقه می شود . اگر چه لغت اگزما سبوره گاهی در مواردی که شوره سر دیده می شود بخاطر شباهت در طبیعت این دواختلال پوستی بکار می رود .اما از نظر اصطلاحات پزشکی متمایز هستند فردی که از اگزمای سبوره رنج می برد پوست بسیار چرب دارد که از پوسته ای فلسی شکل پوشیده شده است وقرمزی درمنطقه تحت تاثیر بیماری دیده می شود اما فردی که فقط شوره دارد پوسته‌ها در اطراف پوست سربدون قرمزی آن منطقه دیده می شوند .علاوه بر این همانطور که قبلا اشاره شد مشکل شوره تنها در پوست سر دیده می شود اما اگزما سبوره در هرمنطقه ای از پوست می تواند دیده شود بنابراین می تواند انواع مختلفی برحسب منطقه درگیری ایجاد گردند

عوارض:

با اینکه علایم معمولا با مراجعه به پزشک قابل‌کنترل است ولی عود می‌کنند و درمان قطعی ندارند. بنابراین درمان‌‌های نگهدارنده را باید ادامه داد و گاهی ادامه این درمان‌‌ها تا سال‌ها لازم است.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
نظر خود را بنویسید