احتمال ارتباط این باکتری با سرطان روده بزرگ

maryam01
دانشمندان موسسه‌ی سرطان شناسی دانافاربر و موسسه‌ی برود متوجه بالا بودن سطح یک باکتری در سرطان روده‌ی بزرگ شدند. این مسئله می‌تواند نشان دهنده‌ی ایفای نقش این باکتری در سرطان روده و کمک به روشی برای تشخیص، پیش‌گیری و درمان بیماری باشد. در تحقیقی که مشروح آن توسط ژنوم ریسرچ منتشر شد، محققان متوجه تعدد غیرعادی سلول‌های فیوزوباکتریوم در 9 نمونه‌ی تومور روده‌ی بزرگ شدند. به گفته‌ی مولف مقاله، گرچه این مسئله‌ لزوماً نشان‌دهنده‌ی این نیست که باکتری مذکور عامل ایجاد سرطان روده بزرگ است، اما این کشف محققان را تشویق می‌کند تا در این زمینه‌ تحقیقات بیشتری انجام دهند. برای این تحقیق محققان از توالی‌یابی دی-ان-ای 9 نمونه بافت عادی روده و 9 نمونه بافت سرطان روده و تأیید توالی‌یابی 95 جفت نمونه‌ی دی-ان-ای بافت روده و بافت سرطان روده استفاده کردند. بررسی داده‌ها زیاد بودن غیرعادی فیوزوباکتریوم در بافت تومور را نمایان ساخت.

دانشمندان موسسه‌ی سرطان شناسی دانافاربر و موسسه‌ی برود متوجه بالا بودن سطح یک باکتری در سرطان روده‌ی بزرگ شدند. این مسئله می‌تواند نشان دهنده‌ی ایفای نقش این باکتری در سرطان روده و کمک به روشی برای تشخیص، پیش‌گیری و درمان بیماری باشد.
در تحقیقی که مشروح آن توسط ژنوم ریسرچ منتشر شد، محققان متوجه تعدد غیرعادی سلول‌های فیوزوباکتریوم در 9 نمونه‌ی تومور روده‌ی بزرگ شدند. به گفته‌ی مولف مقاله، گرچه این مسئله‌ لزوماً نشان‌دهنده‌ی این نیست که باکتری مذکور عامل ایجاد سرطان روده بزرگ است، اما این کشف محققان را تشویق می‌کند تا در این زمینه‌ تحقیقات بیشتری انجام دهند.
برای این تحقیق محققان از توالی‌یابی دی-ان-ای 9 نمونه بافت عادی روده و 9 نمونه بافت سرطان روده و تأیید توالی‌یابی 95 جفت نمونه‌ی دی-ان-ای بافت روده و بافت سرطان روده استفاده کردند. بررسی داده‌ها زیاد بودن غیرعادی فیوزوباکتریوم در بافت تومور را نمایان ساخت.
پروفسور متیو میرسن توضیح می‌دهد: تومورها و آنچه در اطراف آ‌ن‌ها وجود دارند حاوی مخلوط پیچیده‌ای از سلول‌های سرطانی، عادی و طیف متنوعی از میکروارگانسیم‌ها مانند باکتری‌ها و ویروس‌ها هستند. در طول دهه‌ی گذشته تمرکز بر روی یافتن ارتباطی بین سلول‌های سرطانی و ریز محیط آن‌ها و به طور مشخص بر تعامل سلول به سلول که می‌تواند به شکل‌گیری و رشد تومور سرطانی کمک کند بوده است.
با اینکه ارتباط بین سرطان روده‌ی بزرگ و باکتری فیوزوباکتریوم روشن نیست، اما به نظر می‌رسد این باکتری در سرطان روده نقش داشته باشد. تحقیقات گذشته بر این دلالت دارند که فیوزوباکتریوم با بیماری‌های التهابی روده مانند کولیت زخمی که احتمال ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را افزایش می‌دهند، مرتبط است.
(منبع: mayoclinic)

خاصیت معجزه‌آسای عصاره‌‌ هسته‌ انگور در درمان سرطان روده‌‌ بزرگ

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ