آیا خودارضایی قابل درمان است؟

پانته آ توتونپیان
:افرادی که تمایل به ترک خودارضایی دارند باید ورزش، فعالیت های اجتماعی و پیاده روی را در مواردی که دچار برانگیختگی جنسی می شوند، جایگزین خودارضایی کنند.

رخی از افراد، دچار اختلال های روانی در زمینه جنسی هستند و برای رفع نیازهای جنسی خود اقدام به خودارضایی می کنند. خودارضایی، نوعی بیماری است که دلایل خاصی هم برای ابتلا به آن وجود دارد.
دکتر محمدرضا صفری نژاد، اورولوژیست در این باره گفت: «قرار داشتن در موقعیت هایی که از نظر فانتزی باعث برانگیخته شدن حس جنسی می شوند، می تواند شانس علاقه به خودارضایی را افزایش دهد». وی تاکید کرد که برای پیشگیری از خودارضایی، پیش از هر چیزی، اراده شخصی و قوی لازم است.
وی اضافه کرد: «در درجه دوم، فرد باید از موقعیت هایی که سبب برانگیختگی جنسی او می شود (مثل دیدن، خواندن، شنیدن و افکار فانتزی) پرهیز کند». این جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری یادآور شد که در بعضی از موارد که خودارضایی شدت خیلی زیادی پیدا می کند، می توان با تجویز داروهای خاصی، به بیمار کمک کرد تا این رفتار را ترک کند اما لازمه این نوع درمان، پذیرفتن بیماری از سوی بیمار و همکاری او برای درمان است.
صفری نژاد ادامه داد: «افرادی که تمایل به ترک خودارضایی دارند باید ورزش، فعالیت های اجتماعی و پیاده روی را در مواردی که دچار برانگیختگی جنسی می شوند، جایگزین خودارضایی کنند. ورزش، یکی از بهترین راه های درمان و دوری از خودارضایی است».

مضرات خودارضایی در مردان

منبع : سیمرغ 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ
نظرات
nz

nz

1396-12-10 - 19:23 پاسخ

برام دعا کنید هر چ زودتر این عادت زشتم رفع بشه و نتیجه این کارهای بد روکه دارم می بینم به پایان برسن?