در برابر اختلال جنسی شوهرمان چگونه برخورد کنیم؟ (قسمت اول)

jalalvand
عجیب نیست اگر همسران مردانی که دچاراختلال جنسی می شوند، رضایت کمتری از روابط زناشویی شان گزارش کنند. معمولا با طولانی شدن زمان این مشکل ،روابط همسران بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد. مطالعات نشان می دهد که زنانی که همسرانشان دچار انزال زودرس است از مشکلات جنسی و زناشویی بیشتری رنج می برند، عدم بر انگیختگی و خشکی واژن و نرسیدن به ارگاسم از مشکلات شایع این خانمهاست.

مطالعات نشان می دهد زنانی که همسرشان مبتلا به انزال زودرس است ،ابتدا از بیان کردن و یادآوری موضوع در گفتگوهای روزانه پرهیز می کنند زیرا می ترسند به احساسات همسرشان خدشه ای وارد کنند و یا موجب شوند که او احساس ناتوانی بیشتری را تجربه کند.

سکوت و عدم بیان موضوع و نگفتن آنچه زن را آزار می دهد اغلب در طولانی مدت بر روابط روزانه او با همسرش اثر گذاشته و موجب دوری او از همسرش می شود.

اما در بعضی مواقع زن بی اختیار واکنشهایی نشان می دهد که توسط مرد به عنوان تاییدی بر ناتوانی او در روابط جنسی تعبیر می شود و به همین دلیل از در گیر شدن در روابط جنسی و پیشنهاد رابطه زناشویی خودداری می کند. مثلا وقتی همسرش در مورد مسائل مردانه و مردانگی صحبت می کند، شانه بالا می اندازد و با پرسشگری به او نگاهی می کند.

با گذشت زمان، زن درون خود دچار احساسات منفی نسبت به همسرش می شود و نمی تواند بیش از این خشم و ناراحتی خود را از او که کلا از روابط زناشویی اجتناب می کند پنهان کند و واکنشهایی را نشان می دهد، مثلا در گفتگوهای روزانه با طعنه و کنایه موضوع را یاداوری می کند و یا طی دعواهایی که ظاهرا ربطی به موضوع زناشویی ندارد ، موضوع عدم توانایی مرد و یا بی علاقگی او به روابط زناشویی را یاداوری می کند.

این یاداوریها موجب پرهیز بیشتر مرد از موقعیتهای زناشویی و احساس ناتوانی بیشتر او می شود و بر روابط دو نفره تاثیری بسیار منفی می گذارد و می تواند موجب بروز مشکلات ارتباطی شود.

ادامه مطلب را در برابر اختلال جنسی شوهرمان چگونه برخورد کنیم؟ (قسمت دوم) بخوانید

منبع: روزنامه جام جم

لینک مرتبط: حقایقی درباره انزال زودرس

علت و عوامل زود انزالی یا انزال زودرس چیست ؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ