چطور در موقعیت‌های حساس بهترین پیامک را بفرستیم-قسمت اول

مهرناز زاوه
در این مقاله به شما کمک می‌کنیم که چطور در موقعیت‌های احساسی عملکرد بهتری از خود نشان دهید و بتوانید گلیم‌تان را از آب بیرون بکشید.

آیا تا به حال از ارسال یک پیام کوتاه اشتباهی احساس گناه کرده‌اید؟ البته که کرده‌اید. ما انسان هستیم و جایزالخطا. در این مقاله به شما کمک می‌کنیم که چطور در موقعیت‌های احساسی عملکرد بهتری از خود نشان دهید و بتوانید گلیم‌تان را از آب بیرون بکشید. این امر گاهی اوقات خیلی آسان است و با کنار گذاشتن گوشی تلفن همراه محقق می‌شود. می‌توانیم تمام روز را در مورد شگفتی‌های پیامک صحبت کنیم؛ اما اغلب این خود پیام کوتاه است که می‌تواند پیامدهای ناخوشایندی به دنبال داشته باشد.
شما نمی‌توانید برای غیبت در جلسه امتحان ریاضی دانشگاه از طریق ایمیل عذرخواهی کنید؛ ترک شغل به صورت تلفنی صورت خوشی ندارد؛ پدربزرگ و مادربزرگ‌ها از کارت پستال‌هایی که گهگاه برایشان می‌فرستید، خوشحال می‌شوند؛ اما بیشتر دوست دارند هرازگاهی به آنها سر بزنید تا درباره همه چیز با شما صحبت کنند.
با خواندن این مقاله می‌توانید در موقعیت‌های حساس بهترین تصمیم ممکن را بگیرید.
۱. فرستادن پیامک در موقعیت‌های احساسی: کاری نکنید که باعث سوء تعبیر شود
بر اساس یک قاعده کلی، ارسال پیام کوتاه در مورد مسائل عاطفی دشوار است. اما چرا؟
به گفته کریستین بایرون، محقق رشته مدیریت در دانشگاه سیراکیوز، انسان‌ها به طور طبیعی پیام‌ها و ایمیل‌های دریافتی مبهم خود را با نگاهی بدبینانه می‌خوانند. بر اساس مطالعه بایرون، فرد در این شرایط از پیام مثبتی که قرار بود منتقل شود، غافل می‌شود.
در اینجا به یک نکته باید توجه کرد و آن این است که پیام‌های کوتاه خود را تا حد امکان رک و بی‌پرده ارسال کنید. اما حققت چیزی دیگری است؛ وقتی پای احساسات به میان می‌آید، رعایت این نکته واقعا سخت خواهد بود!
به عنوان مثال، فرض کنید که خبر فوت پدر یا مادر دوست‌تان به شما رسیده است. غریزه به شما می‌گوید هرچه سریع‌تر با او تماس بگیرید. اما به محض اینکه کمی فکر می‌کنید، می‌گویید شاید او در موقعیت مناسبی نباشد و نتواند صحبت کند. افراد در این شرایط معمولا درگیر تماس‌های تلفنی و شنیدن زنگ در هستند، بنابراین شاید بهترین کاری که می‌توان کرد این است که کمی به او فرصت بدهید. اما باید به طریقی به او نشان دهید که به فکرش هستید. پس چه کار باید کرد؟ مطمئنا نمی‌خواهید به او پیام بدهید که: «هی، رفیق، متاسفم که مادرت مُرد». بهتر است در پیام‌تان برایش توضیح دهید که می‌دانید فرستادن پیام در چنین شرایطی کاملا ناکافی است و در اولین فرصتی که او هم آمادگی‌اش را داشته باشد، حتما در کنارش خواهید بود. در ضمن در چنین شرایطی به هیچ عنوان از کلمات مخفف و شکلک‌ها استفاده نکنید.
۲. پیامک کاری: آیا مناسب است؟
آگاهی از نحوه ارسال پیامک در محیط کاری می‌تواند دشوار باشد. اگر برای ارسال یک پیامک کاری از همان اصول ارسال پیامک‌های شخصی استفاده کنید، ممکن است غیرحرفه‌ای به نظر برسید؛ همچنین این احتمال وجود دارد که از اهمیت پیام‌تان کاسته شود. بهتر است ریسک‌های موجود را درک کنید، قواعد را یاد بگیرید و مثل یک قهرمان‌ بازی کنید. چون اگر از ارسال پیامک‌های کاری اجتناب کنید، از شانس پیشرفت در زندگی شغلی و حرفه‌ای خود باز خواهید ماند.
بررسی‌های انجام شده در سال ۲۰۱۵ نشان داد که ۸۰ درصد از متخصصان کسب و کار به صورت روزانه پیامک می‌فرستند. این در حالی است که ۱۵٪ از این افراد می‌گفتند بیش از نیمی از پیام‌های کوتاهشان صرفا با اهداف کاری ارسال شده است. از این رو، مشخص شد که اکثر مردم با مقاصد کاری به ارسال پیامک می‌پردازند.
پیام کوتاه می‌تواند باعث افزایش صمیمیت در محیط کسب و کار شود. به عنوان مثال، اگر یکی از اعضای ارشد یک کار بزرگ انجام داده است، ارسال پیامک برای تقدیر و تشکر از تلاش‌های او می‌تواند ارزشمند باشد. همچنین، اگر می‌خواهید سطح اعتماد بین خود و مشتریانتان را افزایش دهید، می‌توانید از پیامک استفاده کنید. این کار پرده‌های بین شخصیت حرفه‌ای و شخصیت خصوصی شما را بر می‌اندازد و شخصیت حقیقی شما را آن طور که خارج از محیط کسب و کار دیده می‌شود، به دیگران نشان می‌دهد.
منبع: realmenrealstyle

پیام کوتاه چطور می‌تواند باعث بهبود روابطتان شود

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ