8 ورزش برای افزایش طول عمر!

faateme1366
در سراسر جهان بخصوص ایالات متحده، با افزایش متوسط سن افراد، سلامت آنها بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است و کارشناسان تخمین می زنند که تا سال 2030 بیش از 20 درصد از جمعیت این کشور، بالای 65 سال سن داشته باشند.

مشکلات شایع دوران سالمندی از جمله درد مفاصل، محو شدن بینایی، استخوان های ضعیف، اشکالات حافظه، از دست دادن توده عضلانی و … بسیار رایج است و به همین دلیل کارشناسان بر حفظ تعادل اندام به عنوان یکی از راه های مقابله با اثرات ذهنی و جسمی پیری تاکید می کنند. در واقع محققان تایوانی دریافته اند که روزانه 15 دقیقه ورزش، می تواند طول عمر را تا سه سال افزایش دهد. حتی مقادیر ناچیزی از فعالیت بدنی نقش موثری در افزایش طول عمر دارد و به همین دلیل است که برای پیشگیری از عوارض پیری این 8 ورزش پیشنهاد شده است:

راه رفتن برای محافظت در برابر زوال عقل: منظور از راه رفتن، انجام حرکات شدید مانند ماراتن و یا شرکت در مسابقات نیست. یک پیاده روی ساده حتی به مدت 15 دقیقه و سه بار در هفته می تواند خطر ابتلا به زوال عقل در بزرگسالان را تا یک سوم کاهش دهد.

تای چی برای جلوگیری از سقوط: بر اساس اطلاعات به دست آمده از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای آمریکا، زمین خوردن از رایج ‌ترین عواملی است که منجر به مرگ افراد بالای 65 سال بدون بیماری مزمن می‌ شود. از هر سه زمین خوردن، یکی از آنها در افراد مسن منجر به بروز دو میلیون مورد جراحت و بیست‌ هزار فوت در سال می‌ شود. برای کنترل تعادل یکی از بهترین راه ها انجام تمرینات تای‌ چی است. تای‌ چی از یک سری از حرکات کششی نرم تشکیل شده است و این حرکات به صورت نرم به یکدیگر ربط دارند و تغییر می ‌یابند. کل ایده تای‌ چی، تمرکز بر روی حرکات و تنفس است. محققان در دانشگاه کارولینای شمالی دریافته ‌اند افراد مسنی که در تمرینات تای ‌چی، دو بار در هفته و برای هشت هفته شرکت می‌ کنند، از تعادل و حال عمومی بهتری نسبت به سایر افراد برخوردار بوده ‌اند.

یوگا برای بهبود تناسب اندام و رفع یبوست: یوگا از حرکات نرم کششی، تنفس کنترلی و مدیتیشن تشکیل شده است و این بدین معنی است که یوگا می ‌تواند قدرت بدنی شما را افزایش دهد. همچنین تحقیقات نشان می ‌دهد که یوگا، می ‌تواند چربی بدن، فشار خون و اختلالات خواب را در شما کاهش دهد یوگا تعادل شما را بهبود می ‌بخشد و منجر به کاهش یبوست که یکی از مشکلات رایج افراد مسن است، می‌ شود.

دویدن برای سر حال ماندن بعد از بیماری: اندکی دویدن پس بیماری ها می ‌تواند ریسک ابتلا به سندرم از دست دادن حافظه را کاهش دهد.

پیاده روی برای پیشگیری از جنون: سه مرتبه تمرین پیاده روی در هفته به میزان 15 دقیقه، ریسک ابتلا به جنون در سالمندان را تا یک سوم کاهش می‌ دهد. تحقیق دیگر منتشر شده نشان می ‌دهد که راه رفتن به اندازه 100 تا 300 متر در هفته، از کاهش حجم مغز جلوگیری می کند و ریسک ابتلا به بیماری‌های مغزی را در آینده تا پنجاه درصد کاهش می‌دهد.

تمرینات پا برای پیشگیری از ورم: با افزایش سن، امکان بروز تورم در پاها افزایش می ‌یابد. برای کاهش این دست از مشکلات بهتر است به بغل بخوابید و پای بالا را در هوا به صورت دایره وار بچرخانید. همچنین می‌ توانید ایستاده بر روی نوک انگشتان خود بایستید و با این عمل گردش خون را در پاها افزایش دهید.

تمرینات وزنه برای پیشگیری از پوکی استخوان: شما می‌توانید برای مقابله با این بیماری، به مدت 30 دقیقه و برای سه بار در هفته تمرینات وزنه‌ برداری را انجام دهید. وزنه برداری علاوه بر تقویت عضلات شما سبب می ‌شود که فشار وارده بر روی استخوان‌ ها، آنها را متراکم تر و محکم تر کند.

شنا برای بهبود آرتروز: افراد مبتلا به آرتروز می ‌توانند با شنا کردن و انجام تمرینات در آب گرم، شرایط خود را بهبود بخشند. شنا کردن، ریسک شکستگی و زمین خوردن را در این دسته از افراد کاهش می‌ دهد. همچنین شنا کردن مزیت دیگری برای جوان ماندن دارد و آن بهبود دردهای آرتروز و افزایش تحرک است.

منبع:سلامت نیوز

ورزش‌های چربی‌سوز / 6 تمرین برای کنترل چربی خون

آیا ورزش حافظه را کند می‌کند؟!

1 ساعته ۱۰۰۰ کالری بسوزانید! + برنامه ورزشی

افزایش طول عمر با مصرف 10 ماده غذایی

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ