راه های خانگی برای درمان خشکی کف پا

هوای سرد، بالا رفتن سن و حتی نوع کفش می‌توانند منجر به خشک شدن پوست کف پا شوند، هرچند این عارضه خطرناک نیست، اما خوشبختانه درمان‌های خانگی راحت و مؤثری برای رفع این مشکل وجود دارد.

درمان خشکی کف پا شامل سه مرحله است: لایه برداری، نرم کردن پوست، محافظت از پوست.

لایه‌برداری: میزان یکسانی از روغن زیتون و شکر قهوه‌ای را با هم ترکیب کنید تا اسکرابی همگن به‌دست آید. آن را بر تمام سطح پا بخصوص قسمت‌هایی که خشک ترند بمالید و برای 10 تا 15 دقیقه پاها را ماساژ دهید. برای پاک کردن اسکراب پاها را با آب سرد بشویید و سپس با حوله‌ای تمیز بخوبی خشک
کنید.

محافظت از پوست: برای محافظت از بافت پوست پا از وازلین استفاده کنید. مقدار زیادی وازلین را به سرتاسر پا، بین انگشتان، پاشنه و حتی رویه پا بمالید. بهتر است این کار را در شب انجام دهید تا چربی و رطوبت لازم بخوبی به عمق پوست پا برسد. فراموش نکنید برای جلوگیری از لیز خوردن پس از استفاده از وازلین جوراب بپوشید.

نرم کردن پوست: برای نرم کردن پوست خشک ابتدا باید پاها را خیساند. معادل یک فنجان عسل را در تشتی آب گرم حل کنید و پاهای خود را 15 دقیقه در آن بگذارید. اگر پوست پا دچار خشکی و ترک شدید است این زمان را طولانی‌تر کنید. آنزیم‌های طبیعی عسل سرعت بهبود را افزایش می‌بخشند و پوست شما را نرم می‌کنند. افزایش گردش خون در پا یکی از راه‌های مبارزه با خشکی پوست پا است و خیساندن مرتب پاها گردش خون را در پا افزایش می‌دهد.

با ترک پاشنه پا چکار کنیم؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ