قرص سیتریزین برای چیست؟

اگر هنگام سرماخوردگی یا آلرژی فصلی دکتر رفته اید، حتما تاکنون دکتر برایتان قرص سیتریزین تجویز کرده است. اگر به طور دقیق نمی دانید که قرص سیتریزین برای چیست؟ این مقاله را مطالعه کنید.

قرص سیتریزین برای چیست؟

اگر هنگام سرماخوردگی یا آلرژی فصلی دکتر رفته اید، حتما تاکنون دکتر برایتان قرص سیتریزین تجویز کرده است. قرص سیتریزین از خانواده آنتی هستامین ها است و ضد آلرژیک و ضد حساسیت می باشد، در واقع برای کاهش علائم حساسیت از قرص سیتریزین استفاده می شود.، اگر به طور دقیق نمی دانید که قرص سیتریزین برای چیست؟ این مقاله را مطالعه کنید. 

برای مصرف قرص سیتریزین هم مانند سایر داروها بهتراست از راهنمایی پزشک پیروی شود.

قرص سیتریزین چیست؟

کاربرد اصلی قرص سیتریزین (Cetirizine) درمان حساسیت و خارش است. قرص سیتریزین برای درمان تب یونجه ، کهیر و خارش‌های پوستی ناشی از حساسیت‌ها و آلرژی‌ها نیز استفاده می‌شود. از قرص سیتریزین برای درمان آبریزش بینی، خارش و قرمزی چشم، عطسه و خارش بینی و گلو و پوست (در صورتی که این علائم ناشی از آلرژی و حساسیت باشد) نیز استفاده می‌شود.

برای افراد بزرگسال و کودکان بیش از شش سال قرص و کپسول سیتریزین مناسب می‌باشد برای بچه‌های کوچک‌تر نیزمایع خوراکی آن موجود می‌باشد.

نکات مصرف سیتریزین

این دارو برای کودکان زیر دو سال مناسب نمی‌باشد.
چنانچه به بیماری‌های مزمن کبد مبتلا هستید از این دارو استفاده نکنید.
اطلاعاتی مبنی بر بروز وابستگی و سوءمصرف با سیتریزین وجود ندارد.
اگر مبتلا به صرع هستید یا در معرض تشنج قرار دارید باید قبل از مصرف قرص سیتریزین با پزشک خود مشورت کنید.
از مصرف این قرص در دوران حاملگی باید خودداری شود. اگرچه استفاده تصادفی این دارو توسط زن حامله هیچ گونه تاثیر مضری برای چنین ندارد. با این وجود مصرف این دارو باید قطع گردد.
در طول دوران شیردهی نباید از این قرص استفاده کنید زیرا ماده سیتریزین وارد جریان شیر مادر می‌شود.
حداکثر اثر دارو یک ساعت بعد از مصرف ظاهر می‌شود. در صورت مصرف با غذا سرعت جذب دارو کاهش می‌یابد.
می‌توانید از قرص‌های سیتریزین قبل یا بعد از غذا استفاده کنید. همچنین می‌توانید این قرص را با استفاده از یک لیوان نوشیدنی یا آب مصرف کنید.
اگر هر یک از علایم عوارض قرص سیتریزین که در ادامه عنوان شده است ادامه یافت یا برای شما مشکلاتی ایجاد کرد بهتر است پزشک و یا متخصص خود را در جریان قرار دهید.
مصرف قهوه و چای می‌تواند از گیجی ناشی از دارو بکاهد.
اگر با مصرف دارو خواب‌آلودگی روی دهد، از انجام فعالیت‌های مخاطره‌آمیز خودداری کنید. 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ