تمام عوارض هاشور ابرو که به جان می خرید!

faateme1366
برای اکثر خانم ها پیش آمده که وقتی در آینه به خود نگاه می کنند از ظاهر ابروی خود ناراضی اند. در آرایشگاه ها و سالن های زیبایی راه های بسیار زیادی برای پوشاندن این عیب وجود دارد. یکی از این راه ها هاشور زدن ابرو است. در این مطلب به عوارض هاشور ابرو پرداخته ایم.

هاشور ابرو چیست؟

بسیاری بر این باورند که هاشور ابرو همان تاتو ایمن یا میکروپیگمنتیشن است . در حالیکه هاشور یکی از روش های اجرای طراحی دائم صورت است. تاتو ایمن با روش ها و تکنیک های مختلفی ایجاد می شود از جمله تکنیک سایه ابرو، تکنیک نقطه ای، ماژیکی کردن ابرو و یا انواع تکنیک های هاشور ابرو. بین تکنیک های تاتو، هاشور ابرو از طرفداران بیشتری برخوردار است زیرا در این تکنیک شکل هر تار مو ترسیم می شود و با ایجاد خطای دید قسمت های خالی ابرو فرد پرتر به نظر میرسد. در حالیکه در روش های تاتو پوینتی یا نقطه ای با پر کردن پوست زیر ابرو با نقطه های کوچک ابرو را پرتر نشان میدهد.

 

هاشور و میکروپیگمنتیشن چه تفاوتی دارند؟

مواد مورد استفاده و میزان آسیب‌رسانی به پوست و احتمال حساسیت به رنگ‌های مورد استفاده در ‌هاشور و خالکوبی یا همان تاتو یکسان است و این دو فقط در شکل استفاده با هم متفاوت‌اند. در خالکوبی یا همان تاتو منطقه مورد نظر کامل و یکدست رنگ می‌شود، اما در ‌هاشور خط‌هایی ظریف کنار هم قرار می‌گیرد تا ظاهری طبیعی‌تر ایجاد کند. در میکروپیگمنتیشن از رنگ‌های استانداردی استفاده می‌شود که قبلا آزمایش شده و احتمال حساسیت به این رنگ‌ها کمتر است. نکته دیگر اینکه در میکروپیگمنتیشن اگر لازم باشد، می‌توان رنگ به کار رفته را با روش‌های پاک‌کننده به‌خصوص لیزر محو کرد.

میکروبلیدینگ نیز یکی از روش انجام آرایش دائمی بوده و زیر مجموعه تاتو و هاشور به حساب می آید که جدیدتر بوده و نیمه دائم به حساب می آید. زیرا در این روش جوهر به غشا میانی پوست رفته و به همین دلیل نیمه دائمی محسوب می شود. لازم به ذکر است که انجام این روش نیاز به مجوز داشته و هر کسی نمی تواند این کار را انجام دهد.

 

میکروپیگمنتیشن در زمان بارداری توصیه می شود؟

میکروپیگمنتیش از خانواده تاتو است ولی با تاتوهای سنتی تفاوت هایی دارد از جمله اینکه میکروپیگمنتیش توسط دستگاهها و رنگ های استاندارد انجام می شود در نتیجه ایمنی و بهداشت این کار بالا است و این دستگاهها دارای کاتریج های یکبار مصرف است و تفاوت دیگر در ته رنگ هایی است که تاتو قدیمی ایجاد می کند و رنگ های مورد استفاده در پیگمنتیش حداقل تغییر رنگ را دارند و چون عمق کاشت میکروپیگمنتیش از تاتو های سنتی کمتر است عوض کردن مدل، رنگ و شکل بر روی آن راحت تر است.در این روش ، رنگ مانند دانه های مو و در جهت رویش موهای ابرو روی پوست می نشیند و تفاوت آن با تاتوهای قدیمی این است که دیگر یک کادر پر رنگ و ناجور وجود ندارد ، فقط تارهایی مانند مو با سوزن نازکی داخل ابرو کشیده می شوند که خیلی هم پر رنگ و مشخص نیستند بلکه رنگی طبیعی دارند.تفاوت پیگمنت با تاتو در روش اجرای آن ، همچنین بدون درد و خونریزی بودن آن است که در نتیجه التهاب کمتری در افراد ایجاد می کند. با توجه به ظریف بودن سوزن های این دستگاه ، درد حاصل از این کار به شدت کاهش یافته و می توان به جرات ، کلمه پیگمنت بدون درد را به کار برد.شایان ذکر است میکروپیگمنتیش در صورتی که با دستگاه استاندارد و توسط پیگمنتر حرفه ای مسلط به طراحی کامل صورت انجام گیرد کاری زیبا و طبیعی می شود. ولی با تمام این اوصاف باز هم  خانم‌های باردار بهتر است در طول ماه‌های بارداری از انجام اقدامات زیبایی این چنینی پرهیز کنند. چون سیر تکامل جنین بسیار حساس است و مادران باردار باید بسیار مراقب سلامت جنینشان باشند

 

عوارض هاشور ابرو چیست؟

تاتو با یکسری موادرنگین انجام می‌شود که به وسیله سوزن‌های خاص این مواد رنگی به قسمت میانی پوست تزریق می‌شود و رنگ موجود در آن به پوست رنگ می‌دهد. شایع‌ترین مشکلی که ممکن است با انجام تاتو تظاهر پیدا کند، عفونت است

هرچند این عفونت‌ها سطحی است و با استفاده از پماد آنتی‌بیوتیک روزی دو تا سه بار برطرف می‌شود. ولی گاهی وجود ترکیبات مختلف رنگی در تاتو می‌تواند حساسیت و آلرژی‌های پوستی برای فرد ایجاد کند که در این شرایط استفاده از آنتی‌بیوتیک قوی تجویز می‌شود.

درمواردی شاهد هستیم که عوارض ناشی از تاتو بلافاصله تظاهر نمی‌یابد و پس از گذشت چند سال 4 تا 6 و حتی 10 سال بعد، فرد دچار تظاهرات پوستی‌ای می‌شود که ناشی از تاتو است.

هاشور زدن اگرچه از نظر ظاهری ‌ نتیجه بهتری برای فرد به دنبال دارد اما رنگ و واکنش به رنگ، درست مانند همان چیزی است که در تاتو کردن اتفاق می‌افتد.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ