تسکین معده درد با این دمنوش های گیاهی

parya
اگر از دردمعده رنج می برید و علاقه ای به استفاده از قرص و داروهای شیمیایی ندارید این مقاله را بخوانید تا با انواع دمنوش گیاهی برای تسکین درد معده آشنا شیود.

این روزها بسیاری از افراد با خوردن بعضی از غذاها از معده درد رنج می برند و این درد برایشان تبدیل به یک معضل بزرگ شده است. داروهای شیمیایی اثرات سویی بر روی کبد و کلیه می گذارند و بهتر است برای تسکین درد های آنی و لحظه ای به جای استفاده از داروهای شیمیایی از دمنوش های گیاهی استفاده کنید. اگر به دنبال تسکین درد معده هستید و نمیدانید چکار کنید ین مقال را بخوانید تا با تسکین معده درد با این دمنوش های گیاهی آشنا ش

وید.

آویشن

مقوی، ضد نفخ، رقیق کننده خون، ضد اسپاسم، ضد سردی معده و سوء هاضمه و میکروب، کاهش دهنده کلسترول و ضد قارچ

أترج(بالنگ)

معالج اسهال و استفراغ، ضد نفخ و درد، مقوی قلب و معده و کبد و روده ها، لطیف کننده پوست

باد رنجبویه

تقویت کننده اعصاب، قلب، چشم و گوش، سرگیجه، آرام بخش، دل درد با منشأ عصبی و خواب آور

بومادران

درمان ناراحتی شکم، اسهال، دل درد، خونریزی معده، تنظیم قاعدگی زنان، اشتها آور، نیرو بخش و مسکن و سوزش ادرار

 

موثرترین درمان‌های خانگی معده درد

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: افراد باید پیش و پس از غذا کمی نمک بخورند. مصرف نمک قبل از غذا به کاهش اسید معده و پس از آن به هضم و ضدعفونی کردن غذا کمک می‌کند.

عظمایی تصریح کرد: افرادی که دچار معده درد و بالا بودن اسید معده هستند می‌توانند یک عدد سیب‌زمینی خام را رنده کنند و به مقدار نصف استکان آب آن را به آرامی بنوشند.

وی اظهار کرد: مصرف عصاره شیرین‌بیان ۱۵ دقیقه قبل از غذا با مقداری آب جوش ولرم برای تقویت معده، کاهش اسید معده و رفع دل‌درد و دل‌پیچه موثر است. همچنین مبتلایان به رفلاکس برای رفع مشکلشان باید ۱۵ دقیقه قبل از غذا عصاره شیرین‌بیان به همراه مقداری آب جوش و پس از غذا یک استکان عرق بومادران بنوشند.

این محقق و پ‍ژوهشگر طب سنتی بیان کرد: افرادی که به ویژه پس از مصرف غذا‌های سنگین و گوشتی دچار احساس سنگینی معده می‌شوند باید برای رفع این احساس مقداری عرق زنیان بنوشند.

عظمایی با اشاره به ضروری بودن مصرف سماق همراه با غذا‌های گوشتی به ویژه کباب گفت: افراد باید همراه غذا از سبزیجات تازه استفاده کنند. مصرف سبزیجات تازه علاوه بر سم‌زدایی بدن به بهتر شدن حرکات دودی روده و جلوگیری از بروز یبوست نیز کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: مصرف ترکیب دمنوش‌های گیاهی بابونه، گل‌گاو‌زبان، سنبل الطیب، بادرنجبویه و افسنتین تاثیر بسزایی در تسکین اعصاب معده دارد. افراد برای تهیه این معجون باید مقدار مساوی از این گیاهان را با هم ترکیب و روزانه سه لیوان از آن را میل کنند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: استفاده از مخلوط دمنوش‌های زیره‌سبز، آویشن، نعناع، کاکوتی، رازیانه، شیرین‌بیان، زنیان و بومادران سبب تقویت معده و دستگاه گوارش می‌شود. مصرف این ترکیب برای رفع سردی، ترشی و زخم ومعده درد، نفخ و دل‌درد موثر است. همچنین زنان می‌توانند در ۲ تا سه روز نخست عادت ماهیانه روزانه سه لیوان از این معجون را بنوشند.

عظمایی تصریح کرد: ماساژ معده با روغن سیاه دانه یا مصطکی نیز موجب تقویت معده می‌شود. پرهیز از پرخوری و روزه‌داری نیز به دفع سموم از معده و روده کمک شایانی می‌کند.

وی یادآور شد: مبتلایان به دل‌درد، دل‌پیچه و نفخ برای رفع مشکل خود باید از ترکیب آب‌جوش به همراه عرق‌نعناع، بارهنگ، گلاب و نبات استفاده کنند. افراد برای تهیه این مخلوط باید سه قاشق غذاخوری عرق‌نعناع، یک قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق مرباخوری بارهنگ را به یک لیوان آب‌جوش بیفزایند. نوشیدن این معجون برای افراد کم‌اشتها نیز مفید است.

دمنوشی که درد معده را کم می کند…

درمان درد معده با این گیاهان دارویی

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ