تراشیدن موی نوزاد ممنوع!

parya
اگر می خواهید موی فرزندتان پرپشت شود و به همین دلیل موی نوزاد خود را می تراشید، دست نگه دارید. به این دلایل تراشیدن موی نوزاد ممنوع!

از گذشته تا کنون تراشیدن موی نوزاد برای پرپشت شدن آن امری رایج بوده است که بر طبق عقیده ی بزرگانمان انجام میگرفت. ولی لازم است بدانید تراشیدن موی نوزاد هیچ پشتوانه ی علمی ندارد و امری غلط است. به دلایلی که در ادامه و در این مقاله برای شما نوشته ایم تراشیدن موی نوزاد ممنوع!

یک متخصص پوست و مو گفت: بر خلاف تصور رایج در جامعه، تراشیدن موی سر نوزادان هیچ تاثیری در رشد موها نداشته و گاهی نیز به ریشه مو آسیب می‌ رساند.
نوزادان در یک سال نخست زندگی دارای موهایی کرک‌ مانند و بسیار ضعیف هستند که این موها در این یک سال به تدریج می ‌ریزند و پس از آن موهای دائمی کودک رشد خواهند کرد.
تراشیدن موی سر در هیچ سنی، تاثیری در رشد مو و پر پشت شدن آن ها نداشته و این تصور که تراشیدن موی سر نوزاد موجب رشد بیشتر موها در بزرگسالی می ‌شود، کاملا نادرست است.

تراشیدن موی نوزاد

وارد آمدن هر گونه فشار و یا ضربه به ریشه موی نوزادان، موجب ریزش مو و کندی رشد موها شده و به والدین توصیه می‌ شود از تراشیدن موی نوزدان، شانه کردن موهای نوزاد با شانه‌ های غیراستاندارد و بستن موی سر نوزاد پرهیز کنند.
پوست سر نوزادان بسیار نازک است و ممکن است هنگام تراشیدن موها و یا شانه کردن، خراشیده شده و به ریشه مو آسیب وارد شود.بهترین و ایمن ‌ترین روش، شانه کردن موی سر نوزدان توسط دست و یا برس ‌های بسیار نرم است.
توصیه می ‌شود موی سر نوزادان تا پیش از یک سالگی تراشیده نشود و پس از ریختن موهای نوزادی و رشد موهای دائمی می‌ توان جهت یک دست شدن ریشه مو، آن ها را تراشید.

آیا تراشیدن سر نوزاد مفید است؟

 تراشیدن موی سر، آن را پرپشت می‌کند؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ
نظرات
پورحبیب

پورحبیب

1397-03-03 - 06:53 پاسخ

شما میگین: تراشیدن موی نوزاد هیچ پشتوانه ی علمی ندارد و امری غلط است. پس روایات زیر روبخون. دربارة عقیقه و تراشیدن موی سر، حضرت امام رضا(ع) به مأمون در نامه ای می نویسد: «وَ الْعَقِیقَةُ عَنِ الْمَوْلُودِ الذَّکَرِ وَ الْأُنْثَی وَاجِبَةٌ وَ کَذَلِکَ تَسْمِیَتُهُ وَ حَلْقُ رَأْسِهِ یَوْمَ السَّابِعِ وَ یُتَصَدَّقُ بِوَزْنِ شَعْرِهِ ذَهَباً أَوْ فِضَّةً؛ عقیقه برای مولود پسر و دختر واجب[۱] است. همچنین نامگذاری فرزند واجب است و تراشیدن سرش در روز هفتم ولادت، و به وزن موی او صدقه داده شود، طلا یا نقره.» شما راست میگین یا ائمه؟؟؟!!

1397-03-03 - 05:32 پاسخ

دقیقا مخالف نظر اسلام