دو دلیل مهم برای گرسنگی مکرر که نمی دانستید!

حتما برایتان پیش آمده که پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از خوردن وعده ی غذایی گرسنه تان شوید ولی ندانید دلیل گرسنگی مکررتان چیست. در این قسمت دو دلیل مهم برای گرسنگی مکرر که نمی دانستید!

گرسنگی های مکرر همیشه بی دلیل نیستند و اگر ادامه دار باشد می تواند باعث چاقی و در ادامه به خطر افتادن سلامتیتان شود. اما برای رفع گرسنگی مکرر چه باید کرد. یادتان باشد که برای درمان یک مشکل ابتدا لازم است به دنبال دلیل آن باشید. به همین دلیل دو دلیل مهم برای گرسنگی مکرر که نمی دانستید را در اینجا بخوانید.

بدنتان کم آب شده

همیشه وقتی بدن مقداری کم آب می شود آن را با احساس گرسنگی اشتباه می گیریم، در حالی که باید آب بنوشیم. این گیج شدن در هیپوتالاموس اتفاق می افتد، قسمتی از مغز که گرسنگی و تشنگی را کنترل می کند. وقتی کم آبی بدن اتفاق می افتد به نحوی در هیپوتالاموس مشکل خط روی خط به وجود می آید، و زمانی که واقعا نیاز به یک لیوان آب دارید مجبورتان می کند یک بسته چیپس باز کنید و بخورید. با بالا نگه داشتن سطح مایعات بدن جلوی این اتفاق را بگیرید، هر روز صبح را با نوشیدن یک لیوان آب شروع کنید. اگر احساس گرسنگی می کنید، و آن روز زیاد آب ننوشیده اید، ابتدا یک لیوان آب بنوشید و 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا ببینید همچنان گرسنه هستید یا خیر.

خوب نخوابیده اید

بعد از اینکه از یک خواب بی کیفیت برمیخیزید، از قبل دو هورمون مربوط به اشتها بر علیه شما توطئه کرده اند. خواب بسیار کوتاه می تواند باعث سطوح فزاینده ای از گرلین شود، هورمونی که باعث تحریک اشتها می شود، و در برابرش باعث کاهش لپتین هم می شود، هورمونی که باعث می شود احساس سیری کنید.کم خوابی به صورت منظم به شکلی دیگر باعث می شود احساس گرسنگی کنید.
بعد از یک خواب ضعیف، بیشتر دچار خستگی شدید و ذهنی هستید. سیستم بدنتان برای مقداری انرژی بی تابی می کند، و حتی اگر واقعا گرسنه هم نباشید میل به کربوهیدرات های شیرین را تحریک می کند.سعی کنید هر شب 7 تا 8 ساعت بخوابید، تا سطح انرژی و هورمون های خود را به اندازه ی طبیعی برسانید.

 چرا همیشه احساس گرسنگی می کنیم؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ