درمانی موثر برای میگرن

میگرن را درمان کنید و درمان ها را پشت گوش نیندازید.

به گزارش الودکتر: نوعی سردرد که به میگرن معروف است بسیار طولانی مدت و زجر آور است اما در این مقاله درمان موثر برای میگرن را برایتان شرح می دهیم.

این درمان برای میگرن موثر است پس چرا بیماران انجامش نمی دهند؟

بسیاری از افرادی که میگرن را تجربه می کنند از رفتار درمانی برای درمان این سردردهای ناتوان کننده استفاده نمی کنند حتی اگر پزشکشان این روش های مفید را به آن ها توصیه کنند.

رفتاردرمانی شامل روش های ذهنی-جسمی مانند روش شناختی رفتاری و تکنیک های آرام سازی می شود.

بر اساس یافته های منتشر شده در مجله پزشکی درد  Pain Medicine محققان دریافتند که تنها نیمی از بیماران مبتلا به میگرن که برای رفتار درمانی با پزشک قرار ملاقات می گذارند به مطب می روند.

علیرغم تردید برخی از بیماران شواهد علمی خوبی برای درمان پایدار و مقرون به صرفه میگرن با رفتار درمانی که شامل درمان شناختی رفتاری، تکنیک های بیوفیدبک و آرام سازی می شود، وجود دارد.

مطالعات نشان داده اند افرادی که بدون مصرف دارو فقط از روش های رفتار درمانی برای میگرن ستفاده می کنند تعداد روزهایی که سردرد را تجربه می کردند به نصف کاهش پیدا کرده است.

 درمانی موثر برای میگرن که بیماران پشت گوش می اندازند

به گزارش کلینیک مایو Mayo Clinic درمان رفتار شناختی می تواند به افراد بیاموزد که چگونه افکار و رفتارشان میتواند روی احساس درکشان از درد تاثیر بگذارد.

تکنیک های آرامش بخش می تواند به کاهش استرس که باعث میگرن می شود کمک کند. این تکنیک ها شامل تمرینات تنفس عمیق، مدیتیشن و آارمش عضلانی پیشرفته و به ترتیب از انگشتان با تا به سر است.

بیوفیدبک Biofeedback تکنیکی است که در آن سنسورهای الکتریکی به فرد وسط می شوند تا توابع بیولوژی از جمله تغییرات درمانی پوست یا ضربان قلب را کنترل کنند. دریافت این بازخورد از بدن می تواند به افرادی که دارای میگرن هستند کمک کند یاد بگیرند چگونه از تغییرات کوچک مثل آرامش عضلات خاص به عنوان راهی برای کاهش درد استفادده کنند.

استفاده از رفتار درمانی کاملا بی خطر بوده و از آنجا که مصرف دارو را کاهش می دهد برای افراد مبتلا به میگرن ضروری است.

ریشه  سردردهای میگرنی

یک فوق تخصص اعصاب گفت: اگر فردی در اصطلاح عامیانه حرص و جوش بخورد، و نتواند با کلام ابراز وجود کند، بیشتر دچار ‏سردردهای روانی و میگرنی می‌شود‎.‎

ساسان ساکت با اشاره به اینکه اگر فردی در اصطلاح عامیانه حرص و جوش بخورد و نتواند با کلام ابراز وجود کند، بیشتر دچار ‏سردردهای روانی و میگرنی می‌شود‎، اظهار داشت: در ‏مورد تئوری سردردهای میگرنی هنوز اختلاف نظرهای بسیاری وجود دارد اما به طور کلی سردردهای میگرنی موسوم به سردردهای ‏عروقی هستند و آنچه که بسیار دیده می‌شود سردردهای تنشی و عروقی است که بیشتر به نوع زندگی افراد بستگی دارد و مربوط به ‏تعامل آنها با اجتماع می‌شود‎.‎

این فوق تخصص اعصاب افزود: از دید روانپزشکی عامل ایجاد سردردهای میگرنی، استرس‌ها و تنش‌های عصبی است که ممکن ‏است در اثر بی‌خوابی، خستگی و حتی گرسنگی باشد‎.‎ وی با بیان اینکه بیشتر کسانی که دچار سردرد می‌شوند افرادی هستند که استرس زیادی دارند و در ابراز وجود خود دچار مشکل ‏هستند، گفت: اگر فردی در اصطلاح عامیانه حرص و جوش بخورد، و نتواند با کلام ابراز وجود کند، بیشتر دچار سردردهای روانی ‏و میگرنی می‌شود‎.‎

ساکت؛ عمده داروهای تجویز شده برای این افراد را در دست روانپزشکان دانست که شامل داروهای ضد افسردگی و ضد ‏اضطراب است و در این باره گفت: مکانیسم داروها به گونه‌ای است که طاقت فرد را برای مقابله با مشکلات بیشتر می‌کند، ظرفیت ‏وجودی فرد را برای ابراز خود بیشتر می‌کند، فرد قدرت انطباق بیشتری با محیط پیدا می‌کند، قدرت حل مسئله برای وی افزایش می ‌یابد و در نتیجه دچار سردردهای عروقی نمی‌شود‎.‎

این فوق تخصص اعصاب در پایان خاطرنشان کرد: بنابراین سردردها منشا روانی دارند و ارتباط تنگاتنگی با سبک و شیوه زندگی پیدا می‌کند‎

اگر میگرن دارید، حتما بخوانید! – الو دکتر
افزایش خطر سکته‌ مغزی در افراد مبتلا به میگرن – الو دکتر

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ