تقویت سیستم ایمنی بدن با ماساژ

atoosamirzavandi
تقویت سیستم ایمنی بدن با ماساژ یکی از لذت بخش ترین روش هاست. در این مقاله بیشتر در این باره اطلاعات کسب کنید.

ماساژ درمانی باعث بهبود در گردش خون می شود و همین امر باعث تولید گلبول های سفید و در نتیجه افزایش سیستم ایمنی بدن می گردد. در این مقاله مفصل تر در مورد تقویت سیستم ایمنی بدن با ماساژ اشنا خواهید شد.

ماساژ درمانی چطور روی بدن تأثیر می‌گذارد؟

تحقیقات علمی در مورد ماساژدرمانی بسیار محدود است؛ اینکه آیا ماساژدرمانی تأثیر دارد و اگر دارد، چطور باعث بهبود بیماری‌های مختلف می‌شود. باوجوداین، شواهد زیادی وجود دارد که ماساژدرمانی روی بعضی از بیماران، تأثیرات قابل توجهی داشته است. البته این نتایج را نمی‌توان در مورد تأثیرگذاری ماساژ روی شرایط خاص اثبات کرد.

طبق نتایج به‌دست آمده از یک تحلیل و بررسی، ماساژدرمانی، تأثیرگذار است ولی تأثیرات آن به صورت جزیی و دقیق، هنوز بررسی نشده است. تحقیقات انجام شده در طی این تحلیل نشان می‌دهد که یک جلسه ماساژدرمانی می‌تواند در کاهش فشار خون، ضربان قلب و اضطراب حالتی (در واکنش به یک موقعیت خاص) مؤثر باشد. چند جلسه ماساژدرمانی می‌تواند اضطرابی صفتی (اضطراب کلی)، افسردگی و درد را کاهش دهد.

فواید ماساژ

درمانی ساده برای افسردگی
ضددردهای یکجانشینی
باز کردن عضلات پیچ خورده
 بالابردن قدرت سیستم دفاعی بدن
استامینوفن طبیعی
کاهش درد زایمان
داشتن چهره ای شاد با پوستی صاف و شفاف
روشی برای بهبود زخم ها
تسکین دردهای زنانه
افزایش تمرکز

آرامش و افزایش انرژی ذهنی با «ماساژ»

«ماساژ» بدن باعث تولید گلبول سفید، افزایش انرژی ذهنی و تقویت سیستم ایمنی می شود. بررسی ها نشان می دهد که ماساژ از راه های مختلفی چون افزایش جریان خون در مفاصل، درمان کشیدگی، خشکی و گرفتگی عضلات نقش بسزایی دارد. همچنین ماساژ بدن بصورت مداوم سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده، باعث تولید گلبول سفید می شود. ماساژ باعث آرامش فرد و افزایش انرژی ذهنی او می شود.
هم چنین باعث می شود تا شما در کار خود فعال تر و موثرتر عمل کنید. طی تحقیق صورت گرفته در دانشگاه «میامی» مشخص شد که; ماساژ کوتاه مدت در محل کار اضطراب را کاهش داده و بازده کاری را افزایش می دهد. بعد از ۱۵دقیقه ماساژ، کارکنان هوشیارتر بوده و می توانند مسائل ریاضی را سریع تر و با دقت بیشتری حل وفصل کنند. خوشبختانه ماساژور ما همیشه همراهمان است!
دستان ما بهترین ماساژورها هستند، اکثر ما ماساژدهی را انجام می دهیم، بدون اینکه آگاهانه از آن استفاده کنیم. گاهی پیشانی خود را بخاطر سردرد مالش می دهیم یا در حمام با لیف خود را ماساژ می دهیم و یا پاها را بعد از یک پیاده روی طولانی می مالیم. تمام این ها روش های ساده و طبیعی خود ماساژدهی هستند.

هر روز صبح و بعدازظهر خود را ماساژ دهید:

از مشت هایتان استفاده کنید و آنها را به آرامی به بدن خود بکوبید. از پاها و بازوها شروع کنید و از قسمت فوقانی دست و پا رو به پایین حرکت کنید،
سپس از بالا رو به پایین با مشت های آرام ادامه دهید. مشت و مال بدن باعث قوی تر شدن بدن می شود و خون را به جریان انداخته، حس گرهای عصبی را آرام می کند. با این عمل در صبح، بدن شما بیدار شده، آماده فعالیت روزانه می شود، اما با مشت و مال در شب قبل از خواب، ذهنتان آرام شده، استرس و فشارکاری از بدنتان خارج می شود.

بعد از هر غذا شکم خود را بمالید:

بیشتر ما این کار را بخصوص بعد از یک غذای مفصل بطور غریزی انجام می دهیم، یک یا هر دو کف دست را به روی شکم گذاشته و در جهت عقربه ساعت مالش دهید. این دقیقا همان جهتی است که غذا بطور طبیعی در روده حرکت می کند. انجام این ماساژ چرخشی می تواند به هضم غذا کمک کند.
قبل و بعد از ورزش خود را ماساژ دهید:
ماساژ بدن قبل از ورزش های کششی یا استقامتی جریان خون را به سمت مفاصل هدایت می کند و ماساژ بعد از ورزش به دفع سموم بدن و بهبود ماهیچه ها کمک می کند. قبل از ورزش با مشت بدن را مالش دهید تا گردش خون به سمت پاها و بازوها هدایت شود. بعد از ورزش مفاصل را با کف دست یا با مشت آرام در جهت قلب ماساژ دهید.

دست هایتان را هر روز با کرم مرطوب کننده ماساژ دهید:

انگشتان دست را در هم قلاب کنید و پاشنه دست ها را دایره وار به هم بمالید. سپس همانطور که دست هایتان در هم قلاب است، با یک شست، زیر شست دیگر را دایره وار ماساژ داده و به سمت مرکز دست بروید. این حرکت را با دست دیگر ادامه دهید. بعد انگشت ها را رها کرده و با شست و انگشت اشاره یک دست، کف دست، مچ و انگشتان دست دیگر را ماساژ دهید.

هروقت در پاها احساس خشکی و گرفتگی کردید، از توپ تنیس استفاده کنید:

اگر پاهایتان خشک، سخت و دردناک شده، یک دست خود را به دیوار گرفته و پای مخالف را بر روی توپ تنیس قرار دهید، به تدریج وزن بیشتری را بر روی پای خود بیندازید و اجازه دهید توپ به گودی پایتان فشار وارد کند، به آرامی پای خود را حرکت دهید تا توپ پاشنه، گودی و انگشتان پایتان را مالش دهد.

از دستانتان برای ماسا ژ گردن استفاده کنید:

هنگام کار با رایانه هر یک ساعت استراحتی به خود بدهید و انگشتان دستتان را پشت گردن برده و با پاشنه دست بر روی قسمت های مختلف گردن فشار ملایمی وارد کنید و در این حال به آرامی پاشنه دست را بر روی گردن به حالت دورانی حرکت دهید. سپس انگشتان دست راست را بر روی ماهیچه های سمت چپ گردن در زیر جمجمه گذاشته و فشار دهید.
سر را به چپ خم کنید و رو به پایین مالش دهید تا به شانه ها برسید. این کار را سه مرتبه تکرار کنید. سپس طرف دیگر گردن را به همین ترتیب مالش دهید در پایان سر را بر روی قسمت بالایی صندلی قرار دهید و به مدت ۲۰ثانیه به گردنتان فشار وارد کنید. با این کار ماهیچه های جلو گردن هم که در طول کار دچارگرفتگی شده اند، آرام می شوند.
منبع الودکتر
اثر ماساژ درمانی

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ