بهترین مارک اجاق گاز

راهنمایی در مورد اجاق گاز،بهترین مارک اجاق گاز در بازار کدام است و قیمت بهترین اجاق گاز های موجود در بازار در چه حدود است؟با هم بررسی می کنیم.

بهترین مارک اجاق گاز

اجاق گاز یکی از مهمترین اجسام در آشپزخانه محسوب می شود .بهترین اجاق گاز میتواند در برند ها و مارک های مختلفی پیدا شود اما بهترین مارک اجاق گاز مارکی خواهد بود که علاوه بر کیفیت بالا قیمت مناسبی هم داشته باشد.تضمین یک اجاق گاز خوب می توان برای آسوده خاطری در آینده نیز کارآمد باشد.در این مقاله با هم بررسی می کنیم بهترین اجاق گاز در بازار کدام ها هستند و قیمت بهترین اجاق گاز موجود در بازار را با هم بررسی می کنیم.

اگر بخواهیم در یک جمله آشپزخانه را تعریف کنیم می‌گوییم؛ آشپزخانه جایی است که در آن غذا پخته می‌شود و با اجاق پخت‌و‌پز است که آشپزخانه تعریف می‌شود. این مهم‌ترین جزء آشپزخانه است که این روزها مدل‌های مختلف آن در بازار وجود دارد و دیگر مثل سال‌های گذشته نیست که همه اجاق گازها شبیه هم باشند، حتی بعضی از آن‌ها اصلا آتش ندارند و تنها با ایجاد حرارت غذا را می‌پزند.

 البته به تازگی دستگاه‌های دیگری مانند مایکروویو و گریل  به بازار آمده‌اند که هریک می‌توانند کار گاز را انجام دهند اما باز هم فروش اجاق گاز به‌مراتب بیش از این محصولات است و خانم‌های خانه غذاپختن روی گاز را ترجیح می‌دهند.

تعداد شعله های گازهای توکار از یک شعله شروع می شود و به 6 شعله هم می رسد. بیشتر اجاق های توکار، گازی هستند ولی چند برند داخلی و خارجی هم وجود دارند که اجاق های برقی با صفحه های لمسی شیک و زیبا تولید کرده اند. رونق این گازها 2 دلیل دارد؛ یکی کم جا و جمع و جور بودن آنها نسبت به گازهای مبله برای آشپزخانه های کوچک و دیگری شیک و زیبا بودن شان. کارایی و قدرت این گازها هم با گازهای بزرگ مبله فرقی ندارد و فقط فر ندارند.

پرفروش ترین مدل اجاق های توکار 4 و 5 شعله هستند. اجاق گازهای تولید شده در داخل کیفیت بالایی دارند و به راحتی با برندهای خارجی رقابت می کنند؛ هم در تنوع و کیفیت و هم به خاطر خدمات پس از فروش و سرویس کاری قطعات توسط شرکت های تولید کننده داخلی. سازگاری بیشتر برندهای ایرانی با سیستم گاز شهری هم می تواند مزیت مهم دیگری باشد. اخوان، استیل البرز، داتیس، تابان و رزگاز تنها چند نمونه از برندهای ایرانی سازنده گازهای توکار هستند. بقیه برندها هم خارجی اند و برای مثال می توان لتو، سامسونگ، مکث، کن، ولکر، بوش و… را نام برد که محصول کشورهای آمریکا، اسپانیا، آلمان، ایتالیا و تعدادی از کشورهای آسیایی هستند.

البته بودجه، فضا و ترجیحات شخصی شما تا حد زیادی در انتخابتان تاثیرگذار خواهد بود؛ با این حال بهتر است کاتالوگ های مربوط به این گونه وسایل را مطالعه و مدل های مختلف اجاق ، امکانات و پیشرفته ترین فناوری های موجود را بررسی کنید.

استیل یا شیشه؟ مسئله این است!

گازهای صفحه ای را می توان به 2دسته گازی و برقی تقسیم کرد. یک تقسیم بندی دیگر هم براساس جنس صفحه گازهاست. از نظر جنس، اجاق گازهای توکار به دسته های استیل، شیشه ای، سرامیکی و ترکیب شیشه با دیگر جنس ها تقسیم می شود.

گازهای استیل بین بقیه طرفدار بیشتری دارند چون هم زیبا و مقاومند و هم راحت تمیز می شوند و مواد غذایی روی سطح آنها نمی چسبد. استیل ها خود به 2 دسته ساده و آجدار تقسیم می شوند. مدل های ساده براق و صیقلی تر هستند و به راحتی تمیز می شوند ولی امکان خش برداشتن شان هم زیاد است. مدل های آجدار سطح خشن تری دارند که پاک کردن روغن غذا را سخت می کند و بعد از مدتی چرک مرده و کدر می شود ولی در عوض ضد خش است.

مدل های شیشه ای هم همانطور که از اسمشان پیداست صفحه شیشه ای دارند و زیبایی خاصی به اجاق گاز می بخشند. شیشه های این مدل ها نشکن است و قابلیت تحمل درجه حرارت های بالا را دارد. شیشه این اجاق ها باید بعد از هر بار پخت وپز تمیز شود تا اثرات لکه و چربی غذاها روی آنها نماند. شیشه های به کار رفته در این مدل ها حتی در اثر ریختن آب سرد روی صفحه داغ ترک برنمی دارند و به راحتی تمیز می شوند.

دسته سوم هم گازهایی با صفحه های سرامیکی هستند. سرامیک ها از مقاومت بالایی در برابر حرارت برخوردارند و حتی با ریختن آب سرد روی صفحه داغ هم ترک برنمی دارند و به راحتی تمیز می شوند. دربرابر چربی و گردوغبار و سایش مقاومند و طرفداران خاص خودشان را دارند. برخی از مدل های سرامیکی با شیشه هم ترکیب می شوند.

دسته بعدی اجاق های برقی هستند. این مدل ها ظاهری شیک دارند و همانطور که از اسمشان پیداست با برق کار می کنند و به جای پیچ های معمول شعله های اجاق، صفحه های لمسی و دیجیتال دارند. از نظر نشت گاز و این مسائل، ایمنی بیشتری نسبت به گازی ها دارند و به خاطر قدرت بالا، زمان پخت را هم کم می کنند. عیب آنها هم این است که مبلغ قبض برق خانه ها را بالا می برند و در زمان قطعی برق کارایی نخواهند داشت.

Indesit KP9F96S X-AUS

اجاق گاز همراه  با فر برقی

در این اجاق یک شعله سه گانه وجود دارد. وظیفه شعله سه گانه توزیع گرما در یک سطح وسیع‌تر است به‌طوری که موجب کوتاه‌تر شدن پخت و پز خواهد شد. از قابلیت‌های دیگر این اجاق، امکان یخ زدایی مواد‌غذایی است. این کار در بخش فر برقی انجام می‌شود و به شما اجازه می‌دهد، طبق برنامه مشخص شده مواد‌غذایی منجمد را برای پخت آماده کنید.

•    قیمت: حدود یک میلیون و 300هزار تومان

Majic GOR-20M5

اگر به تمیزی گاز حساس هستید
این اجاق گاز 4 شعله فردار تمام لعاب فندکی اتوماتیک دارد. با بازکردن شعله‌ها، فندک عمل کرده و شعله مربوطه روشن می‌شود. این دستگاه عرضی حدود 60 سانتی متر داشته و برای فضاهای کوچک مناسب است. ضمنا فر این مدل با بدنه سلف کلین طراحی شده که دیگر نیازی به تمیزکاری چربی و روغن پرتاب شده به بدنه نیست.
•    قیمت: حدود 450 هزار تومان

Ariston PH941

همراه  صفحه پخت ویژه

این اجاق 4 شعله صفحه رو به همراه یک شعله برقی تمام استیل است و 4شعله گازی که یک عدد از آن‌ها سه گانه است و 2 اجاق القایی دارد. صفحه اجاق آن 90 سانتی متر است و صفحه پخت ویژه سطح هالوژن دو گانه و همچنین، 3شبکه محافظ لعابی آن عمر اجاق را افزایش می‌دهد.
•    حدود قیمت: حدود 600هزار تومان

Snowa uranus

ویژگی: شعله زمان‌دار!

این اجاق گاز 5 شعله قطعات ایتالیایی دارد و البته مونتاژ ایران است. رویه و بدنه آن تمام استیل است و اجاق آن چدن است و از امکانات خاص این مدل، شعله زمان دارش است. این شعله قابلیت برنامه داشتن برای زمان خاموش شدن را دارد. یعنی شما می‌توانید به آن برنامه دهید تا در زمان مناسب خاموش شود.
•     حدود قیمت: حدود 700 هزار تومان

Sumsung C61RCCN

یک اجاق تمام لمسی

این روزها خانم‌های بسیاری هستند که دوست دارند اجاق‌شان مدل‌ جدیدی باشد. این اجاق صفحه سرامیکی 4 شعله مختلف و 2 عدد شعله پخش کن تکی و 2 عدد دوتایی دارد. صفحه کنترل آن لمسی و صفحه نمایش آن LED است و اندیکاتور نشان‌دهنده میزان گرما دارد.
•    قیمت: حدود 500 هزار تومان

Kenwood IH 100

اجاق سرد یعنی چه؟

شاید اسم آن کمی عجیب باشد ولی می‌تواند تمام نیازهای پخت و پزی شما را برطرف کند. این اجاق صفحه سرامیکی با برق کار می‌کند و قدرت آن 1800 وات است، تایمر 180 دقیقه‌ای دستی و 6 برنامه پخت مختلف دارد که می‌تواند حسابی کار شما را راحت کند.
•    قیمت: حدود 150 هزار تومان

Bosch HSG 2360ME

دارای سیستم خودکار کاتالیزوری

این مدل صفحه استیل، سیستم امنیتی شعله و فندک الکتریکی دارد همچنین 5 شعله مختلف یعنی یک شعله سریع، 2‌شعله استاندارد، یک ‌شعله اقتصادی،  یک شعله پر کار‌ دارد، فر آن‌ جادار و بزرگ و شعله در پایین و بالا دارد و گریلش با سیستم حرارتی مرکزی است و همچنین سیستم تمیز کن خودکار کاتالیزوری نیز کار شما را راحت می‌کند.
•    قیمت: حدود یک میلیون و 400 هزار تومان

Ariston XBM 211 GH TC D

سینک و صفحه اجاق رومیزی

اگر جزو کسانی هستید که نسبت به آشپزخانه خود بسیار حساسند و دوست دارند همه چیزشان با هم هماهنگ باشد برای شما پیشنهاد ویژه‌ای داریم؛  اجاق گاز رومیزی و سینک ظرفشویی همراه باهم. جنس این مدل از استیل ضد‌زنگ است، نوع کنترل آن دستگیره‌ای و جنس محافظ آن چدنی است.
•    قیمت: حدود یک میلیون و 500 هزار تومان

      

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ