شاعران فروتن چطور در مصاحبه شغلی پیروز شوند؟

بعضی افراد خوب درس خوانده‌اند و مدارج بالایی دارند اما وقتی می‌خواهند در شغل مورد علاقه‌شان کاری پیدا کنند دچار مشکل می‌شوند.

گروهی از این افراد نمی‌توانند در مصاحبه‌های شغلی درباره خودشان خوب حرف بزنند یا به دلیل داشتن فروتنی بیش از حد در همان اولین برخورد با کارفرما، تاثیرات مثبتی ایجاد نمی‌کنند. درنتیجه در مصاحبه رد می‌شوند. بنابراین اگر شما هم تجربه ناموفقی را پشت سر گذاشته‌اید این بار قبل از حضور در مصاحبه‌های شغلی به نکات زیر توجه کنید تا شانس شما برای استخدام بیشتر شود:

قبل از انجام مصاحبه یک بار در محیط کار حاضر شوید. شرایط را ببینید و تصویری از موقعیت در ذهن‌تان داشته باشید. در این صورت در روز مصاحبه آرامش‌تان بیشتر می‌شود. حتی توصیه می‌شود برای چند لحظه کوتاه با فردی که قرار است با شما مصاحبه کند دیداری داشته باشید.

تصور کنید مصاحبه برای شما موفقیت‌آمیز بوده و در آزمون قبول شده‌اید، اگر دیدگاه شما این باشد که عضوی از شرکت جدید هستید، در این صورت می‌توانید این طرز فکر را در لحن گفتار و رفتارتان هم نشان دهید؛ درنتیجه به موفقیت نزدیک تر می‌شوید. پس مجسم کنید در حال ورود به اتاق مصاحبه هستید، شانه‌های‌تان را عقب نگه دارید، با اعتماد به نفس حرکت کنید و لبخند بزنید.

به صحبت‌های فردی که از شما مصاحبه می‌گیرد، خوب توجه کنید. شاید از روی خجالت تصمیم بگیرید بیشتر به زمین نگاه کنید، این حرکت اشتباه محض است. به او خیره نشوید ولی نگاهی تیزبین و نکته‌سنج داشته باشید. افراد نگران یا آنهایی که در شرایط موجود راحت نیستند مدام به زمین نگاه می‌کنند و این بدترین اشتباه ممکن در مصاحبه‌های شغلی است و این پیغام را انتقال می‌دهد که شما فردی ترسو هستید که قدرت پذیرش مسئولیت‌ها و ارتباط با سایر همکاران را ندارید.

صاف بنشینید. اگر به شما گفته می‌شود که یکی از صندلی‌ها را برای نشستن انتخاب کنید، سراغ صندلی‌هایی بروید که پشتی محکمی دارد. روی کاناپه لم ندهید. وقتی با وضعیت فیزیکی صاف و محکم روی صندلی می‌نشینید، راحت‌تر می‌توانید صحبت کنید. در فاصله خیلی دور یا خیلی نزدیک ننشینید. باید به اندازه کافی به مصاحبه‌شونده نزدیک باشید تا حرف‌هایش را بشنوید و در عین حال برای حریم شخصی او مزاحمت ایجاد نکنید .

با انگشتان‌تان بازی نکنید. تا وقتی از شما خواسته نشده لازم نیست قلم و کاغذ دست‌تان باشد؛ این حالت‌ها اضطراب و استرس شما را نشان می‌دهد و در آخر کار کمتر می‌توانید روی پیروزی‌تان حساب کنید.

از قبل درباره سابقه کاری، میزان تحصیلات، دانشگاه محل تحصیل و پروژه‌هایی که انجام داده‌اید، پاسخ‌هایی در ذهن‌تان داشته باشید و این موارد را چند بار برای خودتان توضیح دهید تا هنگام مصاحبه با اعتماد به نفس بیشتری درباره آنها حرف بزنید.

مطالب مرتبط :

سرطان پوست در کدام مشاغل بیشتر است؟

همه چیز درباره مشاغل افسردگی آور

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ