کاشت مو به روش BHT یا برداشت مو از بدن   - مریم هاشمی اوریمی (کلینیک نیایش)

کاشت مو به روش BHT یا برداشت مو از بدن  

کاشت مو به روش BHT یا برداشت مو از بدن  

کاشت مو به روش BHT یا برداشت مو از بدن  (Body Hair Transplant)

کلینیک تخصصی پوست و مو نیایش نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مریم هاشمی اوریمی (کلینیک نیایش) کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

در عمل‌های کاشت مو معمولا از موی سر استفاده می‌شود، با این حال گاهی موی کافی روی سر بیماران وجود ندارد و بانک موی سر آنان برای دستیابی به نتیجه دلخواه کافی نیست.

در چنین مواردی می‌توان موی بدن را برای کاشت به کار برد، چون موی بدن از نظر ساختار و کیفیت شباهت بسیاری به موی سر دارد. مو را می‌توان از پا، بازو، شکم، قفسه سینه، پشت بدن، زیربغل یا حتی صورت گرفت.

موی بدن برخی بیماران می‌تواند منبع هزاران گرفت یا پیوند باشد و ناحیه‌های اهدا کننده بسیاری را به ویژه برای بیمارانی ایجاد کند که بدنی پرمو دارند. از این ناحیه اهدا کننده وسیع برای پرپشت کردن کلی مو یا پر کردن طاسی وسط سر در عمل‌هایی بهره گرفته می‌شود که در صورت عدم برداشت مو از بدن به دلیل محدودیت بانک موی سر قابل انجام نبود. با این حال روش برداشت مو از بدن یا BHT برای ترمیم کامل موی سر یا ترمیم خط رویش مو کاربرد ندارد. موی بدن به روش FUE(استخراج واحد فولیکولی) جدا می‌شود، بدون این که جای زخم باقی بماند. سپس گرفت‌های مو به همان تکنیک کاشت گرفت‌های موی سر در پوست سر کاشته می‌شود.

متقاضیان مناسب کاشت مو به روش BHT

موهای اهدایی معمولاً از قسمت تراشیده سر، برای مثال پشت یا کنار سر، گرفته می‌شود. اما اگر بیمار در این نواحی از سر موی کافی نداشته باشد، بعضی از عمل‌های کاشت مو قابل انجام نخواهد بود. یکی از دلایل نداشتن بانک موی کافی ریزش موی معمول و دلیل دیگر این است که به دلیل کاشت مو در گذشته نمی‌توان دیگر از پوست سر به عنوان ناحیه اهدا کننده استفاده کرد. نتایج کاشت مو با موی اهدایی نامناسب معمولا رضایت‌بخش نیست، چرا که ریزش مو را فقط در حد جزیی جبران می‌کند. به علاوه جای زخم جلب توجه خواهد کرد.

 

تفاوت بین کاشت مو به روش BHT-FUE و روش متعارف  FUE

روش برداشت مو از بدن در اصل همان تکنیک استخراج واحد فولیکولی (FUE) یا یک به یک است؛ فقط  ناحیه‌های اهدا کننده از پوست سر به ریش، قفسه سینه، بازو، پا و … گسترش یافته است. روش BHT عموما در مواردی به کار برده می‌شود که پوست سر دیگر برای استخراج گرفت مناسب نباشد یا موی سر به اندازه کافی پرپشت نباشد.

 

با توجه به این که سر در بسیاری موارد ناحیه اهدا کننده مناسبی نیست، روش FUE تکامل داده شد و روش BHT  ابداع گردید. واحدهای فولیکولی در صورت وجود شرایط فیزیولوژیک به طور مستقیم از نواحی مختلف بدن، مانند سینه، شکم، بازو یا پا، گرفته و در پوست سر کاشته می‌شود.

گرفت‌های گرفته شده به روش BHT چرخه رشد متفاوتی دارد، هرچند برای اثبات این موضوع باید پژوهش‌های بیشتری انجام شود. همچنین این گرفت‌ها با گرفت‌های سر از این نظر تفاوت دارد که در اولی یک تار مو و در دومی 1 تا 4 تار مو وجود دارد.

تفاوت‌های اصلی بین روش کاشت موی  BHT-FUE و FUE عبارت است از:

– جهت رشد واحدهای فولیکولی

– نوع پوست و ویژگی‌های آن

– عمق واحد فولیکولی زیر پوست

– ضخامت و ساختار مو (صاف، مجعد یا فر بودن)

جراح کاشت مو به روش برداشت مو از بدن، باید اطلاعات و تجربه کافی در زمینه روش‌های کاشت FUT و FUE داشته باشد و بتواند اصول تئوری را به مرحله عمل درآورد تا نتیجه موفقیت‌آمیز به دست آید. اصل‌هایی که جراح باید حین کاشت مو در نظر بگیرد عبارت است از:

– استخراج صحیح موهای اهدایی

– آماده‌سازی مناسب واحدهای فولیکولی

– نگهداری بدون اشتباه گرفت‌های استخراج شده و آب‌رسانی آن‌ها به شیوه صحیح

– کاشت مناسب گرفت‌ها و در نظر گرفتن جهت رشد و نظم و آرایش گرفت‌ها

– ایجاد یک خط رویش موی طبیعی

– دقت و مهارت بالا در انجام عمل و آسیب رساندن به حداقل گرفت‌ها

سه عامل کلیدی موفقیت کاشت مو به روش BHT به شرح زیر است:

– استخراج فولیکول‌های مو

– چرخه رشد موهای بدن

– سازگاری موی سر با موی بدن

– محدودیت‌های BHT

– کاشت مو

 

تا کنون پژوهش کافی در زمینه برداشت مو از بدن به عنوان یک تکنیک کاشت مو  انجام نشده است و اکثر پژوهش‌ها بر روش‌های FUE  و FUT متمرکز شده است. روش BHT به دلیل نبود تجربه و دانش کافی عموما به عنوان آخرین روش کاشت و افزایش موی سر در نظر گرفته می‌شود.

بیمارانی که درصدد انجام کاشت مو به روش BHT هستند، باید بدانند که تضمینی برای ریشه‌دار شدن درصد بالایی از ایمپلنت‌ها (گرفت‌های کاشته شده) وجود ندارد.

ممکن است ساختار موی بدن پس از کاشت تغییر کند، موی کاشته شده در اکثر موارد بلندتر و صاف‌تر می‌شود و شباهت جالب توجهی به ساختار موی سر پیدا می‌کند.

این نکته را به بیمارانی که قصد عمل BHT دارند یادآوری می‌کنیم که این روش آخرین راه ‌حلی است که متخصصین برای کاشت مو از آن بهره می‌گیرند و میزان موفقیت آن قابل پیش‌بینی نیست. بنابراین بیماران متقاضی BHT باید از شرایط و معیارهای عمل، برای مثال TDI مناسب، به طور کامل برخوردار باشند. درمان در شرایط خاص به بیمارانی توصیه می‌شود که پیش از این کاشت مو انجام داده‌اند یا این که نتایج عمل‌های قبلی‌ آنها طبیعی نیست و بر روند زندگی اثر گذاشته است.

با توجه به نکته‌های بیان شده تمام متقاضیان روش BHT باید درباره مناسب بودن این عمل، شرایط و نتایج آن به تفصیل با متخصص کاشت مو مشورت کنند. در هر حال عمل باید توسط جراح مجرب کاشت مو انجام شود، چرا که کاشت مو به روش برداشت مو از بدن به تجربه، دانش و مهارت‌های جراح در انجام عمل بستگی دارد.

کلینیک تخصصی پوست و مو نیایش

کلینیک تخصصی پوست و مو، لیزر و زیبایی مشاوره رایگان کاشت مو، ریش و سبیل کاشت موی طبیعی، زنده و قابل رشد کاشت مو در یک جلسه و بدون جراحی...

سوالات خود را از دکتر بپرسید
  • lilirad

    سلام. برای هایفوتراپی صورت هزینه چقدر میشه؟ من 43 ساله هستم.

  • امید

    کاشت مو رفع چین و چروک پوست رفع تیرگی ناحیه ژنیتال

  • لغو پاسخ