سمعک شارژی - سید محمد رضا تقوی

سمعک شارژی

سمعک شارژی

سمعک شارژی

این روزها سمعک ها از یکی از این دو نوع باتری تغذیه می شوند: باتری های یکبار مصرف یا باتری های قابل شارژ. باتری های یکبار مصرف هنوز رایج ترین گزینه هستند هرچند تولید کنندگان سمعک بیشتر و بیشتر سمعک های قابل شارژ می سازند.

کلینیک شنوایی سنجی دانیال نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با سید محمد رضا تقوی کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

سمعک قابل شارژ چیست؟

سمعک های قابل شارژ دارای باتری های داخلی هستند که نیازی به تعویض منظم ندارند. به جای اینکه خود باتری ها را جدا کنید، هر شب سمعک های خود را روی یک دستگاه شارژر متصل می کنید مانند شارژ مجدد تلفن های هوشمند تان.

آیا می توانم فقط باتری های قابل شارژ بخرم؟

تغییر به سمعک قابل شارژ پیچیده تر از خرید باتری های قابل شارژ و تعویض آن هاست. ممکن است بتوانید باتری ها و پایه شارژر مربوطه را پیدا کنید اما ممکن است با سمعک فعلی شما سازگار نباشند.

بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که در مورد خرید سمعک جدید که مجهز به باتری های قابل شارژ است، با متخصص شنوایی شناس خود صحبت کنید. به خاطر داشته باشید که گزینه های زیادی در دسترس شما نخواهد بود. آگاهی از مزایا و معایب سمعک های قابل شارژ می تواند به شما و متخصص شنوایی تان کمک کند تا بهترین مدل را برای شما انتخاب کنند.

مزایای استفاده از باتری های قابل شارژ

  • ماندگاری طولانی. نسل های فعلی از باتری های لیتیوم یونی استفاده می کنند که می توانند تا 30 ساعت شارژ نگه دارند و تقریبا پنج سال کارایی دارند.
  • برای کودکان ایمن تر است. در صورت بلعیدن تصادفی توسط حیوانات خانگی یا بچه ها، باتری های دکمه یکبار مصرف بسیار خطرناک هستند اما در اغلب موارد این اتفاق می افتد. سمعک های قابل شارژ این خطر را ندارند مگر اینکه کل سمعک بلعیده شود (که گاهی اتفاق می افتد!).
  • کار کردن با آن راحت تر است. افرادی که مشکل مهارت دست دارند یا کسانی که نمی خواهند نگران خرید و تعویض مداوم باتری باشند، ممکن است از استفاده از سمعک های قابل شارژ سود ببرند. این به این دلیل است که باتری های یکبار مصرف بسیار کوچک هستند.

 

معایب باتری های قابل شارژ

همه افراد برای استفاده از فناوری شنوایی قابل شارژ مناسب نیستند.

  • عدم کنترل کاربر. “در بسیاری از سمعک های قابل شارژ، باتری در دستگاه قرار دارد و کاربر نمی تواند خود آن را خارج کند.” “اگر اتفاقی بیافتد که نیازمند تعویض باتری باشد، شما باید سمعک را برای تعویض باتری ببرید و در این زمان سمعک نخواهید داشت “
  • وابستگی به شارژر. “باتری باید هر روز شارژ شود.” “اگر شارژر همراهتان نبوده و سمعک تان باتری تمام کند، به مشکل برمی خورید “
  • هزینه های اضافی. برخلاف تصور عموم، سمعک های قابل شارژ ارزان تر از نمونه های سنتی خود نیستند.
  • گزینه های کمتر برای انتخاب مدل سمعک. بیشتر سمعک های قابل شارژ پشت گوشی هستند. اگر به مدل های کوچکتر علاقه دارید که کاملا داخل گوش قرار می گیرند، احتمالا نمی توانید از باتری های قابل شارژ استفاده کنید.

 

کلینیک شنوایی سنجی دانیال

كلينيك سنجش شنوايي و تجويز و تعمیرات سمعك دانیال با مجوز رسمي از نظام پزشكي با در اختيار داشتن پيشرفته ترين تجهيزات تشخيصی در حوزه شنوايي شناسي و تجويز سمعك...

سوالات خود را از کلینیک بپرسید
  • qwdefal

    من دستم خورد یه نوبت ثبت شد برام لزفا خودتون لغوش کنید چون من نتونستم

  • لغو پاسخ
کلینیک شنوایی سنجی دانیال