درمان مثانه نوروژنیک برای اولین بار در ایران + علائم این بیماری

faateme1366
رئیس انجمن نورویورولوژی ایران از درمان مثانه نوروژنیک (عصبی) برای اولین بار در ایران با کمک دستگاه تحریک کننده عصب نخاعی مثانه خبر داد و گفت: این روش بیماران مبتلا را از داشتن سوند برای پیشگیری از بی اختیاری ادرار بی نیاز می کند.

دکتر مهری مهراد در نشست خبری در خصوص بیماری مثانه نوروژنیک اظهار کرد: دیابت، ام اس، پارکینسون، پروستات خوش خیم و بدخیم، تروماهای نخاعی و بیماری های مادرزادی از جمله عوامل بروز مثانه نوروژنیک هستند.
وی درخصوص مثانه نوروژنیک توضیح داد: این بیماری ها و اقدامات درمانی که برای آنها صورت می گیرد مانند انجام جراحی برای درمان پروستات می تواند به قطع عصب نخاعی مثانه منجر شده و بیمار دچار مثانه نوروژنیک شود.
مهراد افزود: در اثر بیماری دیابت، اختلال در سیستم عصبی مثانه رخ می دهد و احتباس ادرار و دفع ناکافی ادرار صورت می گیرد، بیماری ام اس نیز یکی از علائم اولیه احتباس ادرار است که در اثر آن مثانه پر و دفع به صورت کامل صورت نمی گیرد و مقدار باقی مانده ادرار در مثانه سبب بروز عفونت اداری می شود.
وی ادامه داد: در بیماری پارکینسون نیز که در سنین بالا دیده می شود، عملکرد سیستم عصبی دچار اختلال شده و بی اختیاری ادراری صورت می گیرد و افردی که به دلیل دیسک کمر یا تنگی کانال نخاع جراحی انجام داده اند ممکن است دچار این عارضه شوند.
مهراد تروماهای نخاعی، بیماری های مادرزادی مانند داشتن یک توده در بالای دنبالچه در نوزادان، زایمان و یائسگی در زنان را علت دیگر این بیماری عنوان کرد.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ