فصد طب سنتی در کدام افراد ممنوع است؟!

faateme1366
یک کارشناس طب سنتی با بیان اینکه فصد یک روش پاکسازی عمقی است، گفت: فصد برای افراد با مزاج‌ بسیار سرد به‌دلیل اینکه در چنین افرادی خون کم و بلغم زیاد وجود دارد و کسانی که در شهرهای بسیار سرد زندگی می‌کنند, جایز نیست.

سید جواد علوی درباره فصد اظهار داشت: فصد یکی از روش‌های درمانی و پیشگیری طب سنتی ایران است که در صورت اجرای صحیح و به‌موقع، اثرات سودمند فراوانی خواهد داشت همچنین یکی از درمان‌های اورژانسی در درمان بیماری‌هاست.

وی افزود: فصد یک روش پاکسازی عمقی به شمار می‌آید و با اینکه در جای خود بسیار کارآمد و مؤثر است اما در هر شرایطی و برای همه افراد قابل استفاده نبوده و نیاز به تشخیص پزشک متخصص دارد زیرا حجم خونی که از رگ خارج می‌شود باید به‌طور هدفمند برای دفع مواد زائد با قابلیت خروج از راه خون باشد.

این کارشناس طب سنتی متذکر شد: رعایت دستورات قبل از فصد، به‌ویژه رژیم غذایی مانند کاهش میزان مصرف غذا، گوشت‌ها و چربی‌ها به تأثیرگذاری آن کمک می‌کند, انجام فصد در هر شرایطی و برای همه افراد نیاز به تشخیص پزشک متخصص دارد.

علوی اضافه کرد: فصد برای افراد با مزاج‌ بسیار سرد به‌دلیل اینکه در چنین افرادی خون کم و بلغم زیاد وجود دارد و کسانی که در شهرهای بسیار سرد زندگی می‌کنند، جایز نیست چون خون آنها متکاثف و کم‌حجم است.

وی تصریح کرد: فصد از جمله تدابیر قوی است و حکما آن را یک استفراغ کلی می‌دانند و تنها افرادی که در بدن خون بسیار دارند و کیفیت و کمیت غذای روزانه‌ آنها بسیار خوب است, مناسب است و از فصد نفع می‌برند.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ