روغن پالم بی خطر است!

پانته آ توتونپیان
در پالم به دلیل این‌که 50 درصد اسید‌های چرب و اشباع‌ شده وجود دارد، اگر به‌ جا استفاده شود می‌تواند مناسب باشد.

هیچ منعی برای استفاده از روغن پالم نیست.

عضو انجمن صنفی صنایع کره گیاهی ضمن بیان اینکه سازمان غذا و دارو هیچ منعی برای استفاده از روغن پالم در نظر نگرفته است، گفت: منشأ اصلی کره گیاهی میوه و دانه‌های روغنی مانند پالم، روغن سویا و … است.

رادمنش اظهار کرد: در پالم به دلیل این‌که 50 درصد اسید‌های چرب و اشباع‌ شده وجود دارد، اگر به‌ جا استفاده شود می‌تواند مناسب باشد.

با توجه به این‌که روغن گیاهی منشأ گیاهی دارد و از دانه‌ها یا میوه‌های گیاهی همچون پالم تهیه می‌شود، مصرف آن به تناسب بهتر از روغن‌های جامد است و باید فرهنگ استفاده بیشتر از آن در جامعه شکل بگیرد.

رادمنش با بیان این‌که روغن پالم ترانس ندارد، گفت: در سال‌های اخیر پالم مظلوم واقع شده است اما موضوع اصلی در تمام دنیا این است که استفاده از پالم در جای مناسب خود نه تنها مضر نیست بلکه فواید زیادی نیز دارد.

از آنجاکه یک پروسه شیمیایی از طریق یک محصول طبیعی حاصل می‌شود می‌تواند نتیجه بسیار بهتری را داشته باشد و فواید زیادی را برای سلامت افراد به وجود آورد.

عضو انجمن صنفی صنایع کره گیاهی با بیان این‌که روغن پالم باید در جایگاه مناسب خود یعنی برای روغن‌های سرخ‌ کردنی، تولید مارگارین، صنایع شیرینی و شکلات آن هم در اندازه مناسب استفاده شود، اظهار کرد: سازمان غذا و دارو هیچ منعی برای استفاده از روغن پالم در نظر نگرفته است.

وی روغن گیاهی را بسیار سالم‌تر از روغن‌های حیوانی عنوان و اظهار کرد: اکثر روغن‌هایی که از دانه و میوه روغنی تولید می‌شود، در دمای اتاق به صورت مایع هستند و این به این معناست که میزان اسید غیراشباع در آنها بیشتر از اسید اشباع شده است.

هرچقدر اسید چرب غیراشباع در روغن بیشتر باشد آن محصول سالم‌تر است و با توجه به این‌که روغن‌های حیوانی اکثرا در دمای اتاق به صورت جامد هستند مصرف بیش از اندازه آنها توصیه نمی‌شود.

عضو انجمن صنفی صنایع کره گیاهی با بیان این‌که کره گیاهی یا مارگارین در پروسه تولید به ناچار به صورت جامد تبدیل می‌شود، گفت: زمانی که کره از روغن گیاهی به دست می‌آید طبیعتا سلامت بیشتری دارد.

در کشور‌های پیشرفته استفاده از مارگارین در سبد غذایی افراد فرهنگ‌سازی شده است،در ایران از کره گیاهی بیشتر در پخت و پز استفاده می‌شود و مصرف خوراکی کمتری علی‌رغم فایده زیاد آن دارد.(ایسنا)

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ