امام جمعه تبریز کیست؟

شاید برایتان جای سوال باشد که پس از آیت الله مجتهد شبستری چه کسی امام جمعه تبریز شد. اگر می خواهید بدانید امام جمعه تبریز کیست این مقاله را بخوانید.

امام جمعه تبریز کیست؟

تا بهار 96 آیت الله مجتهد شبستری امام جمعه تبریز بود و پس از مدتی درخواست کناره گیری از این سمت را کرد. شاید برایتان جای سوال باشد که پس از آیت الله مجتهد شبستری چه کسی امام جمعه تبریز شد. اگر می خواهید بدانید امام جمعه تبریز کیست این مقاله را بخوانید.

در پی درخواست کناره‌گیری جناب حجة‌الاسلام والمسلمین آقای مجتهد شبستری ازامامت جمعه تبریز پس از سالها خدمات مجاهدت‌آمیز، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی، حجت‌الاسلام سیّد محمّدعلی آل‌هاشم را به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه در استان آذربایجان شرقی وامام‌جمعه تبریز منصوب کردند.

 حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم 55ساله و فرزند روحانی بنام تبریزی آیت‌الله سید محمد تقی آل‌هاشم است.

وی دارای مدرک تحصیلی سطح 4 حوزه (دکترا)، روحانی محبوب، ولایتمدار، مردمی و ساده‌زیست است که از یادگاران دوران دفاع مقدس با سالها حضور در مناطق عملیاتی به شمار می‌رود که 14 سال نیز در درس “خارج فقه” مقام معظم رهبری شرکت کرده است.

سابقه سال‌های متمادی حضور در عرصه عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران وی را به چهره سرشناس در ارتش جمهوری اسلامی ایران تبدیل کرده است.

حجت الاسلام آل‌هاشم با حکم مقام معظم رهبری مسئولیت سنگین نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش کل کشور را تا قبل از قبول نمایندگی ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امامت جمعه تبریز عهده‌دار بود.

با نگاهی به کارنامه فعالیت‌های امام جمعه تبریز برخی از مسئولیت‌های برجسته وی را می‌توان چنین نام برد: مسئول ستاد نماز جمعه تبریز، مسئول عقیدتی سیاسی مرکز آموزش پشتیبانی نیروهای زمینی ارتش، رئیس عقیدتی سیاسی لشکر 21 حمزه آذربایجان، رئیس اداره عقیدتی سیاسی منطقه‌ای آذربایجان، معاون روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی منطقه‌ای آذربایجان، جانشین اداره عقیدتی سیاسی نیروی دریایی ارتش، جانشین اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش، معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تصویب فرماندهی معظم کل قوا، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نیروی زمینی ارتش  با تصویب فرماندهی معظم کل قوا.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل‌هاشم  در سال 1388 با حکم مقام معظم فرماندهی کل قوا امام خامنه‌ای به سمت رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش منصوب شدند.

وی در این دوره سه بار موفق به کسب مقام اول بین سازمان‌های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح در اشراف فرماندهی معظم کل قوا شد.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم همچنین عضو میز آذربایجان در مجمع تشخیص مصلحت نظام است و از این ناحیه هم خدمات ارزنده‌ای به این منطقه داشته است.

این روحانی سرشناس تبریزی ششمین نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی پس از شهید محراب آیت‌الله قاضی،  شهید محراب آیت‌الله مدنی، مرحوم آیت‌الله مشکینی، مرحوم آیت‌الله ملکوتی و آیت‌الله شبستری است که به‌فرموده مقام معظم رهبری جایگاهی بس رفیع، حساس و مهم است.

مقام معظم رهبری در حکم خود خطاب به حجت‌الاسلام آل‌هاشم آورده‌اند: 

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب حجت‌الاسلام آقای حاج سیّد محمّدعلی آل‌هاشم دامت‌افاضاته

اکنون که جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای مجتهد شبستری پس از سال‌ها خدمات مجاهدت‌آمیز در جایگاه باعظمت امامت جمعه در شهر قهرمان تبریز، از ادامه‌ی این تلاش مکرّم معذور گشته و درخواست کناره‌گیری کرده‌اند، جنابعالی را که خود فرزند آن شهر عزیز و دارای سابقه‌ی خدمت موفق در مسئولیت‌های دیگر بوده و از شایستگی لازم برخوردار می‌باشید به نمایندگی خود در آن استان و امامت جمعه‌ی تبریز منصوب می‌کنم.

از جنابعالی انتظار می‌رود که با سلوک صمیمانه و تلاش خردمندانه با آن مردم مؤمن و پرانگیزه و شجاع که گامهای بلندشان در مجاهدتهای بزرگ در همه‌ی دورانها، کم‌نظیر است به‌ویژه با قشر جوان انقلابی و پرشور، جایگاه معتبر امامت جمعه را بیش از پیش در خدمت پیشرفتهای فکری و عملی انقلاب قرار دهید.

تأکید بر وحدت کلمه‌ی عموم مردم، ارتباط مستحکم با روحانیت معظم و علمای اعلام، رابطه‌ی صمیمی با دانشگاهیان و فرزانگان، گسترش خدمات فرهنگی با کمک جوانان و مجموعه‌های مؤمن و انقلابی، و همدلی با ایثارگران و همدردی با ضعیفان، نیز همواره باید مدّنظر باشد. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم.

سیّدعلی خامنه‌ای
10/ خرداد ماه/ 1396

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ