دردهای کاذب قبل از زایمان را با درد طبیعی اشتباه نگیرید.

samiira
درد های کاذب قبل از زایمان از موارد شایع در اواخر بارداری هست. در این مطلب ما میخوایم مواردی رو به شما معرفی کنیم که درد زایمان واقعی رو خودتون تشخیص بدین.

معمولا همه خانوم های باردار در طول دوران بارداریشون دچار درد های زیر شکمی میشن که در هفته های ۳۷ و قبل از اون میتونه این درد ها خطر ساز باشه و نیاز هست که به پزشک مراجعه بشه.

درد هایی که از هفته ۳۸ به سراغ خانوم باردار میاد میتونه درد اصلی زایمانش باشه و یا اینکه از درد های کاذبی باشه که ناشی از انقباضاتی هست که عضلات لگنش رو برای زایمان آماده میکنه. پس وقتی دردی به سراغتون اومد بدون استرس و نگرانی بررسی کنید از چه نوع دردی هست و اینکه چه واکنشی باید نشون بدید.

زنان و دردهای قبل از زایمان
همه می دانند که زایمان طبیعی یک روند همراه با درد است و چنانچه این روند در زمانی زودتر از موعد مقرر شروع شود نیز با درد همراه خواهد .

تشخیص درد زایمان واقعی از درد کاذب
در هفته های پایانی دوران بارداری درد ها و انقباضات زیر شکم زیاد میشه و چون خیلی از اونها کاذب هست، باعث میشه مادران دچار اشتباهاتی بشن و یا ساده ترین مساله ای که پیش میاد اینه که انتظار کشیدن رو سخت میکنه. پس بهتره آگاهی مناسبی از درد های واقعی زایمان داشته باشید و بتونید خودتون درد واقعی رو از درد کاذب تشخیص بدید.

اگر یکی از علائم زیر رو داشتید بدونید که زمان خیلی زیادی به زایمانتون نمونده و درد هایی که به سراغتون میاد درد های واقعی زایمان هستند.

انقباضات پشت سر هم رحم که مادر حس میکنه یکی داره رحمشو چنگ میزنه
خارج شدن مایع از واژن در نتیجه پاره شدن کیسه آب
خروج ترشحات لزج و خون آلود

اگر علائم زیر رو در یک خانوم باردار مشاهده کردید و یا اینکه خودتون باردار هستید و علائم زیر در شما وجود داشت باید ساک نوزادتون رو جمع کنید و سریع به بیمارستان مراجعه کنید.

انقباضات در فواصل منظم اتفاق میفته
فاصله ی بین انقباض ها کوتاهه
شدت انقباضا به تدریج زیاد می شه.
احساس ناراحتی در پشت و شکم وجود داره
با راه رفتن انقباضا بیشتر می شه
با تجویز داروهای مسکن روند زایمان متوقف نمی شه و ادامه داره

علایم کاذب درد زایمان
این مواردی که در زیر نام میبرم همگی نشانه های درد زایمان کاذب هستن در خیلی از موارد بعد از هفته ۳۷ شایع هستن و نیازی نیست خیلی براشون نگران باشید.

انقباض ها در فاصله های نامنظم اتفاق می افته .
فاصله ی انقباضا در حالت طولانی باقی می مونه.
شدت انقباضا تغییری نمی کنه.
احساس ناراحتی بیشتردر پایین شکمه.
در سرویکس ( دهانه رحم )تغییری دیده نمی شه
تجویز داروهای آرام بخش باعث از بین رفتن درد می شه.
انقباضا با راه رفتن کم می شه

علت گرایش زنان ایرانی به سزارین، ترس از درد است

منبع: بهداشت نیوز

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ