توصیه هایی برای جلوگیری از بیماری در سفر

parya
بیماری در سفر یکی از معضلات شایع و اعصاب خورد کن است که با رعایت نکاتی می توان از بروز بیماری در سفرجلوگیری کرد. در این مقاله توصیه هایی برای جلوگیری از بیماری در سفر نوشته ایم...

بیماری در سفر یکی از معضلات شایع و اعصاب خورد کن است که با رعایت نکاتی می توان ازبروز بیماری در سفرجلوگیری کرد تا سفری دلچسب و لذتبخش داشت. اگر قصد رفتن به مسافرت دارید ولی بدنتان مستعد بیماری در سفر است نگران نباشید؛ در این مقاله توصیه هایی برای جلوگیری از بیماری در سفر نوشته ایم…

توصیه هایی برای جلوگیری از بیماری در سفر

از جمله بیماری های حین سفر می توان حساسیت و مسمومیت غذایی، اسهال و استفراغ، گزدیدگی توسط حشرات،ابتلا به بیماری های عفونی و ویروسی یا با منشاء باکتریایی را نام برد.

در وهله اول برحسب نوع وسیله نقلیه انتخابی خود برای مسافرت اقدامات ایمنی را انجام دهید،فیلتر های ماشین را به موقع عوض کنید، در قطار یا هواپیما تا حد امکان از لمس کردن وسایل خودداری کنید زیرا به دلیل استفاده عده زیادی از افراد از اشیاء درون این وسایل نقلیه امکان ابتلا به بیماری های عفونی وجود دارد.

همراه داشتن کیف کمک های اولیه، دستکش و به ویژه ژل های شوینده آنتی باکتریال بدون نیاز به آب می تواند از ابتلای شما به بیماری تا حد زیادی جلوگیری کند.

در هواپیما و قطار یکی از مشکلات ترومبوز وریدی است که به دلیل نشستن بیش از حد ایجاد می شود به همین دلیل کارشناسان توصیه می کنند افراد هر از گاهی در هواپیما یا قطار قدم بزنند تا از لخته شدن خون در پاهای خود جلوگیری کنند.

در حین رانندگی با خودرو نیز هر از چند گاهی باید اتومبیل نگه را متوقف کرده و راننده و مسافران اندکی استراحت کرده و قدم بزنند.

بهترین راه برای حفظ سلامتی در حین سفر مصرف غذاهای سالم توسط خود فرد است، مصرف ماست، نمک، آب،آبمیوه و میوه های طبیعی همگی می تواند سبب جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری ها شود.

برهم خوردن ساعت خواب نیز یکی از موارد ابتلا به بیماری در حین مسافرت است، سعی کنید هر شب در ساعت معینی استراحت کنید و از خواب کافی هفت الی هشت ساعته برخوردار باشید.

برای سازگاری با دمای هوای مقصد مسافرت خود، حتما البسه مناسب مخصوص آن منطقه را به همراه داشته باشید تا با تغییر دمای هوای به طور ناگهانی غافلگیر نشوید.

همراه داشتن دستگاه اندازه گیری قند و فشار خون برای افرادی که مبتلا به این بیماری ها هستند درحین سفر بسیار ضروری است تا کوچکترین تغییرات بررسی شود.

استرس نیز یکی دیگر از مواردی است که باعث ابتلای فرد بهبیماری در سفرمی شود، تنظیم مسافرت و اماکنی که باید از آنها بازدید شود، مسیر طولانی سفر، تغییرات آب وهوایی، نگهداری و مراقبت از کودکان همگی می تواند باعث افزایش سطح هورمون کورتیزول و ضعف سیستم ایمنی و ابتلا به بیماری شود و کنترل استرس و نگرانی و دور کردن عوامل استرس زا می تواند در جلوگیری از ابتلای افراد به بیماری موثر باشد.

با رعایت راهکارهای فوق می توان از ابتلا به انواع بیماری ها در  مسافرت جذاب تعطیلات تابستانی جلوگیری کنید و از سفر لذت ببرید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ