ماجرای مسمومیت الکلی در بندرعباس چیست؟

چند روزی است خبر مسمومیت الکی در بندرعباس در فضای مجازی منتشر شده است و عده ی بی شماری بر اثر مصف الکل مسموم شده اند و شمار بسیاری از هموطنان جان باخته اند. اما ماجرای مسمومیت الکلی در بندرعباس چیست؟

اگر نمی دانید ماجرای مسمومیت الکلی در بندرعباس چیست در این خبر همراه ما باشید تا ما ماجرای مسمومیت الکلی در بندرعباس و شهرهای دیگر را به شما بگوییم. در این مطلب ما علاوه براین موضوع اطلاعات بیشتری درباره آمار کشته شدگان براثرمصرف مسمومیت الکلی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. این مسمومیت ار بندرعباس آغاز شده و اکنون خبرهای بسیاری از شهرهای مختلف مبنی بر مسمومیت هم وطنان به دلیل مصرف الکل می شنویم.

ماجرای مسمومیت الکلی در بندرعباس چیست؟

رئیس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس به تشریح جزییات مسمومان الکلی مراجعه‌کننده به این بیمارستان پرداخت و افزود: با مراجعه بیمارانی مواجه شدیم که دچار پدیده مسمومیت الکلی شده‌اند.

وی با بیان این‌که 22 نفر مراجعه کرده‌اند، خاطرنشان کرد: از این تعداد چهار نفر فوت کرده‌اند که دو نفر قبل از رسیدن به بیمارستان فوت کرده بودند و علت فوت را می‌توان در دیر مراجعه کردن به بیمارستان دانست.

رئیس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم (ص) بندرعباس ،با بیان این‌که وضعیت چهار بیمار دیگر وخیم است ادامه داد: به نظر می‌رسد آمار هرلحظه بیشتر می‌شود و همه پزشکان، گروه‌های پرستاری و کلیه همکاران در آماده‌باش به سر می‌برند.

حسنی آزاد اضافه کرد: در هفته گذشته مراجعه چهار نفر به دلیل مسمومیت الکلی داشتیم که متأسفانه دو نفر فوت کردند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هم با بیان این‌که از این تعداد چهار نفر فوت شدند و از میان 10 نفر دیگر هم که تحت درمان هستند، وضعیت دو بیمار وخیم گزارش شده است، گفت: پیگیری درمانی مابقی بیماران در حال انجام است.

هم‌چنین رئیس بخش فوریت‌های بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس در گفت‌وگویی با بیان این‌که مشروبات الکلی دست‌ساز بسیار خطرناک است، تصریح کرد: کسی که مشروبات الکلی مسموم مصرف می‌کند حالت مستی احساس نمی‌کند و به دنبال مصرفش ظرف شش تا دوازده ساعت با علائمی هم‌چون مشکلات بینایی شامل تاری دید یا سفید شدن چشم، کاهش سطح هوشیاری و تشنج مواجه می‌شود و عوارض بعدی آن هم تأثیرات نامناسب بر روی قلب و کلیه و دستگاه گوارشی است که بروز می‌کند.

دکتر اشکان طبیب‌زاده اظهار کرد: اگر کسی مشروبات الکلی دست‌ساز مصرف کند خود را در معرض مسمومیت قرار داده و باید هرچه زودتر به بیمارستان مراجعه کند. اگر این بیماران زودتر به بیمارستان مراجعه کنند شانس خدمات‌رسانی و بهبود زودتری خواهند داشت.

رئیس بخش فوریت‌های بیمارستان شهیدمحمدی بندرعباس اضافه کرد: مصرف 30 سی‌سی الکل مسموم موجب کوری دائم و 50 سی‌سی موجب مرگ می‌شود.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ