لاغری به قیمت ناراحتی قلبی!

jalalvand
اگر شب‌ها پای تلویزیون و آگهی‌های تبلیغاتی آن می‌نشینید، حتما بیشتر مواقع در میان انبوهی از تبلیغات بی‌انتها درباره محصولات و داروهای معجزه‌ کننده کاهش وزن گرفتار شده‌اید که شما را به تهیه این قبیل محصولات وسوسه می‌کنند.

هر یک از این آگهی‌ها به شما تضمین جدی می‌دهد با مصرف این داروها می‌توانید هرچیزی که دلتان می‌خواهد بخورید و بدون نیاز به ورزش کردن، وزن خود را کاهش دهید.

از سوی دیگر، در قرن حاضر که چاقی به یک معضل جدی در جهان تبدیل شده است، ‌بازار این قبیل داروها هر روز داغ تر می‌شود

 اما آیا این محصولات واقعا شایستگی این همه تعریف و تبلیغ را دارند و آیا رسیدن به وزن سالم به همین سادگی امکانپذیر است؟   

در این مقاله که به تازگی در سایت اینترنتی هلت می آپ به چاپ رسیده با حقایق تلخی روبرو شدیم که در پس نقاب خوش آب و رنگ این دارو‌های فریبنده پنهان شده‌اند.

در تبلیغات بسیاری از این محصولات ادعا می‌شود که محصول مورد نظر از جذب چربی در بدن شما جلوگیری می‌کند و یا اینکه متابولیسم شما را به گونه‌ای فریب می‌دهد که معده شما بیشتر احساس سیری کند، اما واقعیت این است که این توضیحات هیچ کدام اساس علمی ندارند و نمی‌توان صحت این ادعاها را براساس یافته‌های پزشکی مستند ثابت کرد.

به این ترتیب تمام توصیفات و توضیحات که درباره این محصولات ارائه می‌شوند شفاف نبوده و اکثر شرکت‌های تولید کننده از توضیحات نادرست برای تبلیغ کالای خود استفاده می‌کنند.

علاوه بر این داروهای مزبور نه تنها به کاهش وزن کمک نمی‌کنند بلکه مصرف آنها حتی عوارض جانبی جدی و خطرناکی نیز بدنبال دارد که شایعترین آنها عبارتند از: افزایش ضربان قلب، تداخل‌های ناخوشایند و مضر با سایر داروهای نسخه‌ای فرد، بی خوابی، تحریک پذیری معده و عصبیت و تحریک پذیری عصبی .

منبع: ایسنا

لینک مرتبط: مضرات مصرف قرص لاغری برای بدن چیست ؟

آیا مصرف قرص های لاغری خطرناک است ؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ