چطور وبلاگ بسازیم

toranj
چطور وبلگ بسازیم و از آن لذت ببریم و با دیگران به اشتراک بگذاریم؟ جواب تمامی سوالاتی که در این زمینه دارید را می توانید در این مطلب ببینید

این روزها که دیگر سوشال نتورک های جدیدی اضافه شده است به منوهای گوشی هایمان دیگر کمتر به سراغ سرگرمی های قدیمیمان می رویم از جمله وبلاک نویسی. وبلاگ یکی از آن جاهایی است که بدون شناخت یکدیگر از زمان و مکتن پیشی گرفته و دوست یکدیگر می شویمو شعر : بنی آدم اعضای یکدیگرند را سر می دهیم. این روزها هنوز هم بویی که وبلاگ نویسان به مشام ما قدیمی ها می رسد.

در این مطلب به شما یادآور خواهیم شد که چطور وبلاگ بسازیم؟ تا دوباره نوستالژیکی ها را به ذهنمان باز گردانیم.

چطور وبلاگ بسازیم؟

برای ساخت وبلاگ، مراحلی را که در این آموزش گفته شده است به ترتیب انجام دهید:
– ابتدا وارد سایت بلاگفا شوید . اگر آدرس آن را نمی‌دانید از طریق لینک زیر این کار را انجام دهید:

www.Blogfa.com

– پس از وارد شدن به سایت بلاگفا همان گونه که ملاحظه می کنید این سایت توضیحاتی را در مورد خدماتی که این سرویس دهنده در اختیار شما قرار می‌دهد شرح داده که اگر برای اولین بار است که از این سرویس استفاده می‌کنید خواندن این توضیحات به شما توصیه می‌شود.

پس از خواندن این توضیحات بر روی دکمه‌ «ایجاد وبلاگ جدید» کلیک نمایید تا مراحل ساخت وبلاگ شما شروع شود:

– اکنون وارد صفحه‌ای می‌شوید که فیلدهایی (خانه‌های سفید رنگ و خالی که برای وارد کردن و نوشتن اطلاعات شما درون آنهاست) قرار داده شده است که شما باید آنها را به دقت تکمیل نمایید.

 اولین فیلد، فیلد نام کاربری می‌باشد

نام کاربری، هم به عنوان اسم وبلاگ شما و هم به عنوان نام کاربری برای ورود به کنترل‌پنل شما لحاظ می‌شود پس در انتخاب آن دقت کنید چون انتخاب یک نام مناسب و مرتبط با فعالیت وبلاگ شما می‌تواند نقش بسیار موثری در پا گرفتن وبلاگ شما داشته باشد.
– این نام کاربری تنها می‌تواند شامل حروف انگلیسی و عدد باشد و حروف فارسی را پشتیبانی نمی‌کند.
– توجه نمایید که این نام دیگر قابل تغییر نمی‌باشد

– پس از تکمیل فرم، آدرس وبلاگ شما به این صورت خواهد بود http://username.blogfa.com

– فیلد شماره دو، فیلد کلمه عبور می‌باشد که به عنوان کلمه عبور وبلاگ شما در نظر گرفته می‌شود در انتخاب آن دقت کنید که نه آنقدر ساده باشد که هر کسی قادر به پیدا کردن آن باشد و نه آنقدر طولانی و سخت که خودتان هم یادتان نماند.
بهتر است که کلمه عبورتان تلفیقی از حروف ( لاتین ) و عدد باشد تا امنیت آن بیشتر شود و بیشتر از 8 کاراکتر باشد برای مثال کلمه‌های عبور زیر را هرگز استفاده نکنید :
123456789
987654321
1234
abcd و غیره

فیلد بعدی هم همان طور که از اسمش مشخص می‌باشد باید کلمه عبور را دوباره وارد کنید دقیقا همان کلمه‌ای را تایپ کنید که در فیلد قبلی تایپ کردید، دقت کنید که کلمه عبور به کوچک یا بزرگ بودن حروف حساس می‌باشد.

در ضمن کلمه عبور می‌تواند شامل این کاراکتر ها نیز باشد : _ ( ) ^ % $ # @ ! = + { } / . , [ ] )

– فیلد بعدی عنوان وبلاگتان می‌باشد که در بالای مرورگر و بالای سایتتان نمایش داده می‌شود. باز هم سعی کنید اسمی را انتخاب نمایید که به فعالیت وبلاگ شما نزدیک‌تر باشد. این نام برای موتورهای جستجو خیلی مهم است. نسبت به آن می‌فهمند که موضوع وبلاگ شما چیست…

وبت به فیلد بعدی یعنی نام نویسنده می‌رسد که نام خودتان یا نام کسی که برای او دارید وبلاگ می‌سازید را وارد نمایید. این اسم می تواند اسم واقعی شما یا اسم مستعار شما باشد تصمیم آن به عهده شما می‌باشد.

– بعد از نام نویسنده در فیلد بعدی باید شرح مختصر و کوتاهی را از وبلاگ خود بنویسید که از این عبارات موتورهای جست و جو گر استفاده می‌کنند تا بفهمند که کلمات جست و جو شده و خواسته شده از آنها در وبلاگ شما وجود دارند و به وبلاگ شما مرتب هستند یا نه پس به دقت آنها را پر کنید و سعی کنید واقعا کلمات یا عباراتی را در آن بنویسید که در وبلاگ شما موجود باشد . سعی کنید این فیلد را با کلمات پر نمایید و کلمات را با کاما از یکدیگر جدا نمایید تا جملات طولانی این طوری نتیجه بهتری می‌گیرید مثلا: ساخت وبلاگ ، بلاگفا ، آموزش ساخت ، آموزش تا اینکه بنویسید: آموزش ساخت وبلاگ در بلاگفا

– در این قسمت باید ایمیل خصوصی خود را وارد نمایید که به هیچ عنوان به کاربران وبلاگ نشان داده نخواهد شد و پس از ثبت نام ایمیلی به آن فرستاده می شود که در آن از طرف مدیریت بلاگفا به خاطر ثبت نام در بلاگفا از شما قدر دانی می شود و نام کاربری و کلمه عبورتان به آن فرستاده می شود تا اگر آنها را فراموش کردید نام کاربری و کلمه عبورتان را داشته باشید پس حتما ایمیل خود را در این قسمت وارد نمایید و از ایمیلی که به آن فرستاده می شود به خوبی نگه داری کنید چون اگر نام کاربری و کلمه عبورتان را افراد دیگری بدانند می توانند وارد قسمت مدیریت وبلاگ شما شوند و از طرف شما پست های نا مربوط ارسال کنند و حتی کلمه عبورتان را تغییر دهند و دیگر شما به وبلاگتان دسترسی نخواهید داشت

در  فیلد بعدی  “ایمیل نویسنده” ایمیلی را باید وارد نمایید که کاربران توسط آن می‌توانند با شما در ارتباط باشند و به تمامی کاربران نمایش داده می‌شود.

– در فیلد “منطقه زمانی” باید زمان خود را بر حسب GMT تنظیم نمایید که برای کاربران ایرانی به طور پیش فرض تهران GMT 3:30 انتخاب شده می‌باشد اگر تنظیم نیست آنرا تنظیم کنید.

– در فیلد “تعداد پست‌ها در صفحه نخست” همان طور که از اسم آن پیداست باید تعداد پست‌هایی را که می‌خواهید در صفحه نخست وبلاگ شما نمایش داده شوند انتخاب نمایید. بهتر است تعداد آنها از 17 تا بیشتر نباشد چون باعث سنگین شدن وبلاگ شما در نتیجه دیرتر بارگذاری ( لود شدن ) می‌شود که باعث کاهش بازدید کنندگان وبلاگتان خواهد شد.

– در فیلد بعدی شما می توانید نحوه نمایش تاریخ پستها را تنظیم نمایید بدین صورت که شما وقتی پستی را به وبلاگتان ارسال می‌کنید خود سیستم بلاگفا تاریخ پست شدن آن مطلب به وبلاگ شما را درج می‌نمایید که از میان نمونه‌های ارائه شده می‌توانید به دلخواه یکی را انتخاب نمایید.

– این فیلد همانند فیلد قبلی ساعت درج مطلب در وبلاگ شما را به طور خود کار ثبت می‌کند و نمایش می‌دهد. شما می‌توانید در این قسمت نحوه نمایش زمان پست‌ها را به دلخواه خود تنظیم نمایید.

– فیلد بعدی که باید تنظیم شود فیلد نحوه نمایش تاریخ آرشیو می‌باشد که شما باید مشخص کنید که این قسمت از وبلاگ شما به صورت عددی نمایش داده شود و یا به صورت حروف.

– فیلد بعدی که باید تنظیم شود فیلد نحوه آرشیو مطالب وبلاگ می‌باشد وقتی شما وبلاگی را ثبت می‌کنید سیستم بلاگفا به طور خود کار آرشیوی از مطالب شما را تهیه می‌کند که در این قسمت شما می‌توانید سیستم را تنظیم کنید که آرشیو شما را به صورت هفتگی نمایش دهد یا ماهانه.

در قسمت آخر نیز 6 بند از قوانین بلاگفا درج شده است ، پس از خواندن آنها دکمه قبول قوانین سایت و ایجاد وبلاگ را کیلک نمایید تا مراحل ساخت وبلاگ شما به انتها برسد و اگر در پر کردن فیلدها اشتباهی نکرده باشید خوش آمد گویی شما و نام وبلاگ شما به نمایش در می‌آید در غیر این صورت سیستم جاهایی را که شما اشتباه پر کردید را با علامت و نوشته‌هایی فرمز رنگ جلوی همان فیلد‌ها راهنمایی می‌کند به همین راحتی شما توانستید یه وبلاگ بسازید.

حال دوباره به صفحه اصلی سایت بلاگفا بروید و در قسمت نام کاربری و کلمه عبور ، نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید و وارد قسمت مدیریت بلاگ خود شوید

نکات مهم وبلاگ نویسی
بدون شک هر کاری رمز و راز خاص خود را داراست و وبلاگنویسی هم از این قاعد مستثنی نیست، با رعایت نکاتی کوچک میتوان نتیجه ای بسیار بهتر گرفت .من در این نکاتی از وبلاگنویسی برایتان آورده ام که توجه به آنها بدون شک موجب موفقیت بیشتر وبلاگ شما خواهد بود.
1) به قانون کپی رایت وفادار باشید.(اگر میخواهید صرفا با کپی و پیست کردن مطالب دیگران مطالب خود را اداره کنید بدانید که هیچگاه صاحب یک وبلاگ مفید و موفق نخواهید شد به جای این کار سعی کنید هرگاه مطلبی را کپی بردای میکنید حتما منبع اصلی را با عنوان ماخذ ذکر کنید این کار باعث جلب اعتماد مخاطبان میشود و آنها میدانند که شما از خودتان نیز حرفی برای گفتن دارید . فرض کنید من وبلاگ شما بیایم و ببینم مطلبی که میدانم مال شما نیست را قبلا خوانده ام و شما طوری وانمود کرده اید که انگار مطلب متعلق به شماست یقینا به شما و وبلاگتان اعتماد نخواهم کرد)
2) همه ی نظرات خوانندگان شما قابل احترامند . (ممکن است وبلاگ شما موافقان و مخالفانی داشته باشد . داشتن مخالف اصلا معنای بدی ندارد بلکه به نظر من داشتن مخالف در وبلاگ نویسی بسیار عالیست زیرا این نشان میدهد که شخصی با تمام دقت وبلاگ شما را مطالعه کرده و براساس تفکر میخواهد به شما چیزی ثابت کند زیرا شما او را به فکرکردن واداشته اید . و یا وبلاگ شما در حال پیش رفت است و این موضوع از طرف رقیبان شما قابل تحمل نیست و آنان میخواهند شما را دلسرد کنند و یا اگر کسی بر اساس تفکری سطحی با شما مخالفت کرد که دیگر اصلا جای نگرانی نیست زیرا همیشه همه جور آدمی پیدا میشوند)
3) مطلب اختصاصی خودتان را در وبلاگتان بفرستید . ( مانند نکته ی اول اگر شما مطلبی منحصر به فرد ارایه کنید که صاحب اصلی آن خودتان باشید حتما خوانندگانتان را وادار میکنید که به وبلاگ شما برگردند زیرا آنها میدانند که با ورود به وبلاگ شما با مطالبی روبه رو میشوند که تاکنون آنرا جایی ندیده اند وگرنه خوانندگان همیشه در جستجوی بهترین منابع هستند)

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ