درمان خارش ته حلق، تورم و قرمزی در تابستان

a.mahammadi
به گفته یک متخصص طب سنتی، خوردن روزانه لیموترش در فصول گرم سال برای گرم‌مزاجان بسیار ضروری است.

خواص لیموترش از منظر طب سنتی

سید مهدی میرغضنفری, مدیر گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: بافت خوراکی لیموترش، مزاج سرد و خشک دارد و پوست و دانه آن دارای مزاج گرم و خشک است. اگر لیمو به طور کامل یعنی به همراه پوست و دانه در دستگاه آبگیری انداخته شود، آب آن سردی کمتری نسبت به آب خالص بافت لیمو دارد.این میوه از حرارت و رطوبت بدن و التهابات درونی کبد می‌کاهد، خون را رقیق می‌کند و برای هضم غذاهای چرب، شیرین و سنگین مفید است.
 مصرف لیمو ترش در فصل تابستان بسیاری از مشکلات گرم مزاجان و افرادی با رطوبت بدنی زیاد را رفع می کند.

  1. گرفتگی صدا و حلق
  2. تورم
  3. قرمزی
  4. خارش ته حلق یا حنجره
  5. جوش
  6. تنگی نفس ناشی از گرمی و حرارت کبد

با مصرف این میوه بهبود پیدا می کند. همچنین لیموترش به رفع یبوست در افراد خشک مزاج کمک می کند اما مصرف زیاد آن و اصولا هر خوردنی دیگری که طعم ترش دارد به سردمزاجان و افرادی که اعصاب ضعیفی دارند توصیه نمی شود.

 لیموترش قطع کننده و شکننده مولکول های بزرگ غذایی استو هضم ماده غذایی را سبک و لطیف می ‌کندو مصرف آن به عنوان چاشنی و مصلح در کنار غذاهای چرب و سنگین همچون انواع کباب‌ ها و کله پاچه مفید است.

دکتر میرغضنفری مصرف لیموترش را به افرادی که دچار غلظت خون هستند نیز توصیه کرد و گفت: لیمو ترش به رقیق شدن و صافی خون کمک می کند و با دفع سموم، بدن را سبک کرده، پاک کننده مجاری درونی اعضای بدن نظیر کبد،‌ معده و روده است.

اگر شخصی از مصرف لیموترش دچار عارضه ‌شود می تواند آن را به صورت شربت آبلیمو استفاده کند. این شربت از سردی معده کاسته و برای سردمزاجان بی ضرر خواهد بود اما گرم مزاجان بهتر است خود لیمو را استفاده کرده و کمتر شربت مصرف کنند.

منبع: سیمرغ

طب سنتی چه توصیه ای به خوردن لیموترش دارد؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ