با زخم دیابت چه کنیم؟!

faateme1366
دبیر علمی نخستین همایش یک روزه ترمیم زخم گفت: شاید زخم نسبت به بیماری‌های دیگر کشنده و مزمن نباشد ولی به علت بار مالی و اجتماعی زیاد بر روی بیمار و خانواده اش از اهمیت و توجه بالایی برخوردار است.

امیر رضا معتبر در همایش یک روزه ترمیم زخم اظهار داشت: بحث ترمیم زخم یکی از مفاهیم اصلی و بنیادی در رشته ترمیمی پلاستیک و ترمیمی است و خود زخم یکی از مشکلاتی است که در اغلب کشورهای در حال توسعه؛ سیستم‌های بهداشتی و درمانی شان با آن درگیر هستند و همه ساله هزینه‌های سنگینی صرف تکنیک‌های ترمیم زخم و هزینه مالی را بر سیستم بهداشتی تحمیل می‌کند.

وی گفت: با بهبود شاخص‌های سلامت در اغلب کشورها و با توجه به آنکه بیشترین جمعیت کشورها را جمعیت سالمند به خود اختصاص داده و جمعیت سالمند نیز یک جمعیت آسیب پذیر شناخته می‌شود این سالمندان جدا از بیماری‌های مزمن و سیستمیک که دست به گریبان هستند مستعد ایجاد زخم نیز هستند.

معتبر عنوان کرد: شاید زخم نسبت به بیماری‌های دیگر کشنده و مزمن نباشد ولی به علت بار مالی و اجتماعی زیاد بر روی بیمار و خانواده اش از اهمیت و توجه بالایی برخوردار است.

دبیر علمی نخستین همایش ترمیم زخم اظهار داشت: بیماری دیابت یک خطر محسوب می‌شود و شیوع آن در کشور ما حدود 8ونیم تا 9ونیم درصد است و جمعیت مبتلا به دیابت آماری حدود 4ونیم تا 5 میلیون نفر در کشور هستند

وی گفت: متاسفانه بیماری دیابت بر روی بیماریهای دیگر تاثیر می‌گذارد و زخم ممکن است از یک زخم کوچک در اندام تحتانی شروع شود و نهایتاً به سمت قطع عضو برود و یک فردی که دارای عملکرد طبیعی است و زندگی نرمال داشته تبدیل به یک فرد ناتوان می‌شود و همه اینها حاکی از اهمیت مفهوم ترمیم زخم است.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ