ابتلا به سرطان روده با خوردن فست فوت!

parya
اگر اهل آشپزی و غذای خانگی نیستید و خیلی فست فود میخورید به شما توصیه می کنیم این مقاله را حتما بخوانید. زیرا سرطان در کمین شماست.

فست فود از جمله غذاهای پرطرفدار در سراسر جهان و بخصوص ایران است که در صورتی که برای آشپزی فرصت و شرایط نباشد افراد به سمت فست فود می روند. اما لازم است بدانید که خوردن زیاد فست فود سیستم گوارشی را دچار مشکل و بیماری می کند. یکی از مشکلاتی که برا اثر خوردن فست فود ایجاد می شود سرطان روده می باشد. پس بعد از خواند این مقاله و آشنایی با جزئیات درباره ابتلا به سرطان روده با خوردن فست فود سعی کنید حتی الامکان از خوردن فست فود پرهیز کنید.

رابطه فست فود و سرطان روده

دبیر عملی اولین کنگره تازه های سرطان کولورکتال گفت: فست فودها یا غذاهای آماده یکی از عوامل مهم تغذیه ای هستند که با مصرف زیاد آنها احتمال ابتلا به سرطان کولورکتال (سرطان روده بزرگ) افزایش می یابد.

دکتر “محمد صادق فاضلی” روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار علمی ایرنا با بیان این مطلب افزود: سرطان کولورکتال شایع ترین سرطان دستگاه گوارش است که در ایران از شیوع نسبتا بالایی برخوردار است.

وی گفت: با صنعتی شدن جوامع، شیوه زندگی نیز تغییر یافته که همین تغییر بر تغذیه افراد تاثیر گذاشته است، به این صورت که با فست فودها (نظیر همبرگر یا پیتزا) حجم زیادی کالری به بدن وارد می شود و چاقی را تشدید می کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در بین عوامل محیطی، علاوه بر تغذیه ، مصرف الکل و سیگار زمینه ابتلا به سرطان کولورکتال را افزایش می دهند.

این متخصص گفت: علایم سرطان کولورکتال بر اساس اینکه ضایعه سرطانی در چه ناحیه ای از روده بزرگ باشد و در چه مرحله ای قرار داشته باشد متفاوت است؛ مثلا اگر ضایعه سرطانی در خود روده بزرگ (قسمتی از روده بزرگ داخل شکم) یا در رکتوم ( قسمت انتهایی روده در داخل لگن) باشد، علایم و شدت آن متفاوت است.

فاضلی اضافه کرد: شایع ترین علامت این بیماری درد شدید همراه با دفع خون از طریق مدفوع و کم خونی است که بر اساس پیشرفت بیماری به شکل انسداد روده نیز بروز پیدا می کند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: با گسترش تومور (سلول های سرطانی) به سایر قسمت های بدن، بر حسب اینکه کدام قسمت بدن درگیر می شود، مشکلاتی همچون نارسایی کلیه ، مشکلات کبد و بزرگی کبد و درگیری های ستون فقرات و اختلالات استخوانی به وجود می آیند.

دکتر فاضلی اظهار داشت: بیماری های روده مانند التهاب روده، پولیپ های روده و حتی بیماری های خوش خیم کولورکتال ، مشکلات زمینه ای هستند که ابتلا به این نوع سرطان را افزایش می دهند.

وی افزود: تشخیص و حذف این پولیپ ها، نقش بسیار موثری در کاهش میزان ابتلا به سرطان روده  دارد.

خوشمزه‌های سرطان‌زا

خطری در کمین فست فود خورها

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟
مطالب پیشنهادی

نظر خود را وارد نمایید
لغو پاسخ